LA LIGA

Πρεμιέρα με νίκη για τη Λεγκανές

Πρεμιέρα με νίκη για τη Λεγκανές

Το γκολ του Γκαμπριέλ έδωσε τη νίκη (1-0) στη Λεγκανές επί της Αλαβές στο "Butarque" στο πρώτο ματς του ισπανικού πρωταθλήματος. (videos)

Στο "Butarque" οφείλεται σε μεγάλο βαθμό η παραμονή της Λεγκανές στην πρώτη ισπανική κατηγορία κατά την περυσινή σεζόν. Στο πρώτο ματς της La Liga για την τρέχουσα σεζόν, οι "πεπινέρος" νίκησαν 1-0 τη φιναλίστ του περυσινού Copa del Rey, Αλαβές.

Η ομάδα από τη Βιτόρια έχασε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ στο 16ο λεπτό, όταν ο Μανού Γκαρθία ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά αυτή ήταν κακή με αποτέλεσμα ο Κουέγιαρ να μπλοκάρει εύκολα.

Κι αφού οι Βάσκοι πέταξαν στα... σκουπίδια την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 23ο λεπτό. Ο Γκερέρο εκτέλεσε το φάουλ, η μπάλα χτύπησε στο τείχος, ο Πατσέκο απέκρουσε ασταθώς και ο Γκαμπριέλ από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Ο Γκανέζος πρώην μέσος του Παναθηναϊκού, Μουμπάρακ Γουακάσο, ξεκίνησε στην αρχική ενδεκάδα κι αντίκρισε την πρώτη κίτρινη κάρτα της σεζόν.

ΛΕΓΚΑΝΕΣ: Κουέγιαρ, Θαλδούα (80' Μπουστίνθα), Εσεκιέλ Μουνιός, Μαντοβάνι, Ντιέγκο Ρίκο, Ρούμπεν Πέρεθ, Εράσο (69' Ελ Ζαρ), Ομάρ Ράμος (66' Μοράν), Γκαμπριέλ Πίρες, Σιμανόβσκι, Γκερέρο.

ΑΛΑΒΕΣ: Πατσέκο, Βιγκαράι, Έλι, Αλέξις, Αλφόνσο Πέδρα (75' Έκτορ), Μπούργκι, Μανού Γκαρθία, Γουακάσο (63' Πίνια), Ιμπάι Γκόμεθ, Σομπρίνο (62' Όσκαρ Ρομέρο), Κρίστιαν Σάντος.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής

Παρασκευή (18/8)

Λεγκανές - Αλαβές 1-0 (23' Γκαμπριέλ)

Βαλένθια - Λας Πάλμας (23:15)

Σάββατο (19/8)

Θέλτα - Σοθιεδάδ (19:15)

Ζιρόνα - Ατλέτικο (23:15)

Σεβίλλη - Εσπανιόλ (23:15)

Κυριακή (20/8)

Μπιλμπάο - Χετάφε (19:15)

Μπαρτσελόνα - Μπέτις (21:15)

Ντεπορτίβο - Ρεάλ (23:15)

Δευτέρα (21/8)

Λεβάντε - Βιγιαρεάλ (21:15)

Μάλαγα - Έιμπαρ (23:00)

Photo credits: Laliga.es

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ