LA LIGA

Ποτέ στη Ρεάλ ο Σιμεόνε

Ποτέ στη Ρεάλ ο Σιμεόνε

Κάθετα αντίθετος με το ενδεχόμενο μετακίνησής του στη Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίστηκε ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Ο Αργεντινός τεχνικός υποστήριξε ότι δεν θα πάει ποτέ στους "μερένγκες".

Απόλυτος ήταν ο Ντιέγο Σιμεόνε αναφορικά με το αν σκέφτεται να προπονήσει στο μέλλον τη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο τεχνικός της Ατλέτικο Μαδρίτης επισήμανε ότι δεν θα πάει πότε στους "μερένγκες", ενώ θεωρεί ότι ούτε και οι ίδιοι θα σκεφτούν να του κάνουν πρόταση.

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα ο Αργεντινός ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται και του χρόνου στον πάγκο των "ροχιμπλάνκος", βάζοντας "φρένο" στα σενάρια που τον ήθελαν να αφήνει την Ατλέτικο το καλοκαίρι του 2017.

Πάντως, μπορεί κατά καιρούς να έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να προπονήσει κι άλλες ομάδες, αλλά είναι βέβαιο πως ανάμεσά τους δεν βρίσκεται η Ρεάλ. "Ποτέ δεν θα προπονήσω τη Ρεάλ Μαδρίτης. Είναι λογικό, λόγω συναισθημάτων. Νομίζω ότι ούτε εκείνοι θα με καλούσαν. Είμαι νέος, ίσως κάποια μέρα ηγηθώ άλλης ισπανικής ομάδας", τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακόμα, ερωτήθηκε για το αν σκέφτεται μελλοντικά να βρεθεί στο "τιμόνι" της εθνικής Αργεντινής: "Θα ήθελα να προπονήσω την εθνική, αλλά πρέπει να βελτιωθώ ως προπονητής. Θα ήθελα να το κάνω στην τελική ευθεία της καριέρας μου".

Photo credits : AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ