Πόλεμος στα διοικητικά της Βαλένθια - Primera Division - SPORT 24
PRIMERA DIVISION

"Πόλεμος" στα διοικητικά της Βαλένθια

"Πόλεμος" στα διοικητικά της Βαλένθια

Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βαλένθια, Μιγκέλ Θορίο, είναι έτοιμος να βάλει...φωτιά στα διοικητικά ερχόμενος σε σύγκρουση με τον ιδιοκτήτη της ομάδας, Πίτερ Λιμ. Διαβάστε για την ανατρεπτική κίνηση που έκανε.

Μετά την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου της Βαλένθια από τον Πίτερ Λιμ όλοι πίστευαν πως θα επανέλθει η ηρεμία αλλά κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Ο πρώην αντιπρόεδρος της Βαλένθια, Μιγκέλ Θορίο, ανακοίνωσε τη δημιουργία της "Platforma Marea Valencianista" που έχει ως στόχο να "εκθρονίσει" τον Λιμ μαζί με όποιον άλλον έχει φέρει στην ομάδα.

Στην συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε είπε πως: "Στόχος μας δεν είναι να βλάψουμε την ομάδα, αλλά τον Λιμ, τον Μέντες και το σύστημα που δημιούργησαν. Είναι μια διοίκηση διεφθαρμένη που ο μόνος στόχος της είναι να κερδίσει περισσότερα χρήματα. Ο Λιμ δεν έχει κάνει τίποτα από όσα έχει υποσχεθεί και ίσως δεν τα κάνει ποτέ".

Η διοίκηση των "νυχτερίδων" προχώρησε με την σειρά της σε ανακοίνωση που ανέφερε τα εξής : "Οι κατηγορίες που κ. Θορίο δεν έχουν καμία βάση καθώς απουσιάζει από τα διοικητικά της ομάδας πολλά χρόνια και γνωρίζει μόνο όσα δημοσιοποιούνται. Σκοπεύουμε να κινηθούμε νομικά και να τον αποτρέψουμε από το να βλάψει την ομάδα".

SHARE:
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

Μαρία Τσαγκαράκη, η Κρητικιά φιλόλογος που θέλουν όλοι να παντρευτούν

Προτάσεις γάμου σε Ελλάδα και εξωτερικό και ένα δημόσιο αίτημα στο 'Πάμε Πακέτο' από ένα ερωτοχτυπημένο σχεδιαστή για να κάνει τα παιδιά του. Ναι, η εστεμμένη Μαρία είναι φουλ κορίτσι για σπίτι.

ΚΟΥΙΖ

ΚΟΥΙΖ

Πόσο έτοιμος για γάμο είσαι;

Βαθιές αργές ανάσες, ειλικρινείς απαντήσεις, πολύ ποτό και όλα θα πάνε καλά. Αν ακολουθήσεις το πρόγραμμα με αυτήν τη σειρά.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ

Δύο νέοι πρόεδροι και ένας διευθύνων σύμβουλος

Η αντίστροφη μέτρηση για τις νέες διοικήσεις στις τράπεζες άρχισε. Στόχος είναι μέχρι τις 31 Οκτωβρίου να έχει κλείσει το θέμα, με νέα πρόσωπα στις θέσεις προέδρου σε Εθνική Τράπεζα και Πειραιώς, καθώς και σε νέο διευθύνοντα σύμβουλο, στην Πειραιώς. Ηδη, ο κ. Γ. Χατζηνικολάου έχει την έγκριση του ΤΧΣ για τη θέση προέδρου στην Πειραιώς και η ανάληψη των καθηκόντων του αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα. Παράλληλα, σε νέο ΔΣ στην Τράπεζα, θα επιλεγεί ο νέος διευθύνων σύμβουλος (ενώ ήδη στα προτεινόμενα ονόματα είναι και ο προσωρινός, κ. Γ. Πουλόπουλος). Την ίδια στιγμή, νέο πρόεδρο θα επιλέξει το ΔΣ της Εθνικής μέχρι τα τέλη της εβδομάδος

ΑΠΟΨΗ

ΑΠΟΨΗ

Να τι θέλουν να κάνουν 'αυτοί' στα αεροδρόμιά μας

Οι “στημένες” έρευνες που βγάζουν άχρηστα τα ελληνικά αεροδρόμια και οι καλοί Πασόκοι που προασπίζουν το δημόσιο συμφέρον

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24