LA LIGA

Πλησιάζει σε Μάλαγα ο Ρομπέρτο

Πλησιάζει σε Μάλαγα ο Ρομπέρτο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ισπανικό δημοσίευμα αναφέρει πως Μάλαγα και Εσπανιόλ βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις για τον Ρομπέρτο Χιμένεθ. Γιατί οι συνθήκες είναι ιδανικές ώστε ο 31χρονος να σμίξει ξανά με τον Μίτσελ.

Το εξαιρετικό πρώτο δείγμα που έχει δώσει ο Μίτσελ κατά το διάστημα παρουσίας του στη Μάλαγα, με αποκορύφωμα την ανάδειξη σε προπονητή του Απριλίου στη La Liga, είναι αρκετό για να διατηρήσει τον Ισπανό προπονητή στην άκρη του πάγκου.

Κατ' επέκταση, η ομάδα της Ανδαλουσίας έχει ξεκινήσει τον αγωνιστικό σχεδιασμό της αγωνιστικής περιόδου 2017 - 2018, με πρώτο αίτημα του Μίτσελ να είναι - εκτός του Μάρκους Μπεργκ- ο Ρομπέρτο Χιμένεθ. Μάλιστα, όπως αναφέρει δημοσίευμα της " AS", οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των εμπλεκόμενων βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο.

Ο Ρομπέρτο συμβόλαιο με την Εσπανιόλ έως το 2019, όμως με τον Ντιέγκο Λόπεθ να έχει "εγκατασταθεί" κάτω απ' τα γκολποστ της ομάδας της Καταλονίας, η αποχώρηση του πρώην πορτιέρε του Ολυμπιακού θεωρείται σχεδόν σίγουρη.

Επιπλέον, ο προπονητής της Εσπανιόλ, Κικέ Φλόρες, φέρεται να έχει εντοπίσει ήδη τον αντικαταστάτη του, κάτι που επιβεβαιώνει την πρόθεση και των δύο πλευρών να βάλουν πρόωρο τέλος στη συνεργασία τους.

Η ισπανική εφημερίδα κάνει λόγο για "υψηλές πιθανότητες" να μετακινηθεί ο 31χρονος στη Μάλαγα, καθώς παίζει ρόλο και η διαφαινόμενη επιθυμία του ίδιου να παραμείνει στην Ισπανία για οικογενειακούς λόγους, ωστόσο αναφέρει πως θα χρειαστεί να κάνει αποδεκτή μια ελαφριά μείωση του ετήσιου μισθού του.

Μίτσελ και Ρομπέρτο είχαν συνυπάρξει στον Ολυμπιακό την περίοδο 2013 - 2015, με τον Ισπανό γκολκίπερ να αποτελεί προσωπική επιλογή του τότε προπονητή των "ερυθρόλευκων". Ο παίκτης είχε βρεθεί και στο "ραντάρ" του ΠΑΟΚ στα τέλη του περασμένου Μαρτίου.

Τη φετινή σεζόν έχει πραγματοποιήσει μόλις 6 εμφανίσεις με τη φανέλα της Εσπανιόλ, στις οποίες έχει δεχθεί 14 γκολ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ