LA LIGA

Πήρε και Γκάνσο η Σεβίλλη

Πήρε και Γκάνσο η Σεβίλλη

Η Σάο Πάουλο συμφώνησε να παραχωρήσει τον Γκάνσο στην Σεβίλλη έναντι 10 εκατομμυρίων ευρώ. Πετάει για την Ανδαλουσία ο Βραζιλιάνος προκειμένου να περάσει από ιατρικά.

Συνεχίζει την μεταγραφική της ενίσχυση η Σεβίλλη, καθώς μετά τους Χοακίν Κορέα και Φράνκο Βάσκες, ήρθε σε συμφωνία με την Σάο Πάουλο για την απόκτηση του Πάουλο Ενρίκε Τσάγκας ντε Λίμα ή Γκάνσο όπως είναι ευρέως γνωστός στο ποδοσφαιρικό κοινό.

Οι Ανδαλουσιάνοι πρόκειται να καταβάλλουν το ποσό των 10 εκατομμυρίων ευρώ στην βραζιλιάνικη ομάδα για την απόκτηση των δικαιωμάτων του 26χρονου μεσοεπιθετικού, που αναμένεται τις επόμενες ώρες να πετάξει για την Σεβίλλη με σκοπό να περάσει από ιατρικά και να ολοκληρώσει τη μετακίνηση του στην ισπανική ομάδα.

Ο Πάουλο Ενρίκε Γκάνσο θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την Σεβίλλη μέχρι τον Ιούνιο του 2016. Ο Βραζιλιάνος αγωνίστηκε στην καριέρα του με τη φανέλα των Σάντος (87 συμ., 15 γκολ, 19 ασίστ) και Σάο Πάουλο (221 συμ., 24 γκολ, 49 ασίστ), ενώ μετράει και 8 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ