LA LIGA

Πήρε Γουέρνερ, πάει για Βιτόλο η Ατλέτικο

Πήρε Γουέρνερ, πάει για Βιτόλο η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου Αργεντινού τερματοφύλακα, Αξέλ Γουέρνερ, από την Ατλέτικο Ραφαέλα ενώ φορτσάρει και για τον 26χρονο Ισπανό εξτρέμ της Σεβίλλης, Βιτόλο.

Τι κι αν έχει το μυαλό της στο ματς με την Αλαβές, την Κυριακή για την 1η αγωνιστική της La Liga, στο "Βιθέντε Καλντερόν"; Ο Ντιέγκο Σιμεόνε και ο Χοσέ Λουίς Καμινέρο υλοποιούν ταχύτατα τον μεταγραφικό σχεδιασμό των "κολτσονέρος".

Η Ατλέτικο ανακοίνωσε την απόκτηση του 20χρονου Αργεντινού γκολκίπερ της Ατλέτικο Ραφαέλα, Αξέλ Γουέρνερ, για τις επόμενες πέντε σεζόν. Ωστόσο, ο διεθνής με την Ολυμπιακή εθνική ομάδα της Αργεντινής τερματοφύλακας δεν θα μείνει στην ισπανική πρωτεύουσα και θα παραχωρηθεί ως δανεικός στην Μπόκα Τζούνιορς.

Ο "Τσόλο" ζήτησε την απόκτηση του 26χρονου Ισπανού εξτρέμ της Σεβίλλης, Βιτόλο, του οποίου η ρήτρα αποδέσμευσης από την ομάδα της Ανδαλουσίας ανέρχεται στα 25.000.000 ευρώ.

Ο Βιτόλο έχει συμβόλαιο συνεργασίας με τη Σεβίλλη έως το 2019, ενώ γίνονται προσπάθειες αυτή να ανανεωθεί. Ενδιαφέρον προέκυψε εξ' Αγίας Πετρούπολης, ωστόσο ο Ισπανός εξτρέμ απέρριψε το ενδιαφέρον.

Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η Ατλέτικο ετοιμάζεται να φορτσάρει για την απόκτηση του Βιτόλο και να εντείνει τις διαπραγματεύσεις με τη Σεββίλη την εβδομάδα που έρχεται, ικανοποιώντας έτσι την επιθυμία του προπονητή της.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ