LA LIGA

"Παράταση" στο αντίο του Τόρες στην Ατλέτικο

Atletico's Fernando Torres shots the ball during a Group C Champions League soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 27, 2017. (AP Photo/Paul White)
Atletico's Fernando Torres shots the ball during a Group C Champions League soccer match between Atletico Madrid and Chelsea at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Wednesday Sept. 27, 2017. (AP Photo/Paul White) AP

Ο Φερνάντο Τόρες αποχαιρέτησε το κοινό της Ατλέτικο στην ισοπαλία με την Έιμπαρ, αλλά θα φορέσει τη "ροχιμπλάνκα" φανέλα σε ακόμη ένα ματς καθώς κλήθηκε για τη φιλική αναμέτρηση με επίλεκτους Νιγηριανούς.

Η Ατλέτικο αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με την Έιμπαρ, με τον Φερνάντο Τόρες να αποχαιρετά το κοινό της ομάδας της καρδιάς του με δύο γκολ! Οι "κολτσονέρος" αποχαιρέτησαν τον "Νίνιο" με ένα υπέροχο κορεό, αλλά το τελευταίο του ματς με τη φανέλα της "Ατλέτι" δεν ήταν κόντρα στους Βάσκους.

Θα είναι στο Λάγος για τη φιλική αναμέτρηση (22/5) με τη δεύτερη ομάδα της εθνικής Νιγηρίας (επίλεκτους Νιγηριανούς που δεν θα είναι στην 23άδα για το Μουντιάλ 2018). Ο Ισπανός φορ κλήθηκε - όπως και οι Γιαν Όμπλακ, Γκάμπι, Χουάνφραν, Τόμας Πάρτεϊ, Βιτόλο, Άνχελ Κορέα, Κεβίν Γκαμεϊρό - στην αποστολή για το φιλικό με τους "σούπερ αετούς".

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη ομάδα της εθνικής Νιγηρίας είναι στον τέταρτο όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με τις αντίστοιχες των Κροατίας (16/6, Καλίνινγκραντ), Ισλανδίας (Βόλγκογκραντ) κι Αργεντινής (26/6, Αγία Πετρούπολη).

Photo credits: AP Photo/Paul White

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ