LA LIGA

Παραμένει στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε

Παραμένει στην Ατλέτικο ο Σιμεόνε

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε ανακοίνωσε στη διοίκηση της Ατλέτικο ότι θα παραμείνει στο πόστο του και ήδη πραγματοποιεί σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε έχει μιλήσει ήδη με τους ιθύνοντες της Ατλέτικο, ανακοινώνοντας ότι θα σεβαστεί το συμβόλαιό του και θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και τη νέα σεζόν.

Ο Αργεντινός τεχνικός, ο οποίος προ καιρού είχε μειώσει τη χρονική διάρκεια του συμβολαίου του με τους "ροχιμπλάνκος", έμοιαζε να αμφιταλαντεύεται για το εάν θα παραμείνει ακόμα και μετά από το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Οι "Σειρήνες" από την Ίντερ ακούγονται εδώ και καιρό, ενώ δεν λείπουν κι άλλα μεγαθήρια του παγκοσμίου ποδοσφαίρου που θα τον ήθελαν, σε περίπτωση που έμενε ελεύθερος.

Τα ισπανικά ΜΜΕ επισημαίνουν ότι ο 46χρονος προπονητής όχι μόνο έχει ανακοινώσει την απόφασή του να οδηγήσει την Ατλέτικο στο "Γουάντα Μετροπολιτάνο", το νέο γήπεδο που καλώς εχόντων των πραγμάτων θα ανοίξει τις θύρες του με την έναρξη της νέας σεζόν, αλλά έχει αρχίσει και τον μεταγραφικό σχεδιασμό.

Μαζί με τον αθλητικό διευθυντή Αντρέα Μπέρτα, εργάζονται πάνω στο ρόστερ του 2017-2018 και συγκεκριμένα με βάση δύο σενάρια. Το ένα προβλέπει να μην επιτρέπονται οι μεταγραφές, εξαιτίας της τιμωρίας της FIFA, και το άλλο είναι να δικαιωθεί ο σύλλογος στην έφεσή του και να μην υπάρχει περιορισμός το προσεχές καλοκαίρι.

Στόχος για φέτος είναι η τρίτη θέση και εάν δεν είναι εφικτή, λόγω της εκπληκτικής πορείας της Σεβίλλης, να τερματίσει τουλάχιστον τέταρτη, ώστε να αγωνιστεί στο Champions League και του χρόνου. Από εκεί και πέρα, οι "ροχιμπλάνκος" σχεδιάζουν και την καλοκαιρινή περιοδεία τους, με δύο προτάσεις να βρίσκονται στο τραπέζι: ΗΠΑ - Μεξικό ή Ασία, με τη δεύτερη να μοιάζει πιο πιθανή, λόγω της προέλευσης του στρατηγικού συνεργάτη "Wanda".

Οι ημερομηνίες, πάντως, θα εξαρτηθούν από τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις που θα υπάρχουν, σε περίπτωση που η Ατλέτικο τερματίσει τέταρτη και χρειαστεί να δώσει αγώνες πλέι οφ για να προκριθεί στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ