LA LIGA

Ανακοινώνει Βρσάλκο η Ατλέτικο

Ανακοινώνει Βρσάλκο η Ατλέτικο

Σύμφωνα με ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ, ο 24χρονος διεθνής Κροάτης δεξιός μπακ της Σασουόλο, Σίμε Βρσάλκο, πρέπει να θεωρείται ήδη παίκτης της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Όπως αποκάλυψε η "Gazzetta dello Sport", η Ατλέτικο Μαδρίτης έκανε πράξη την επιθυμία του Ντιέγκο Σιμεόνε κι απέκτησε τον 24χρονο διεθνή Κροάτη δεξιό μπακ, Σίμε Βρσάλκο. Ιταλικά και ισπανικά ΜΜΕ συμφωνούν ότι ο Βρσάλκο έχει περάσει ήδη από ιατρικές εξετάσεις κι έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους "κολτσονέρος".

Μάλιστα, την Τρίτη, τέθηκε αντιμέτωπος κατά την αναμέτρηση των εθνικών Κροατίας και Ισπανίας με τον Χουάνφραν, με τον οποίο πρόκειται να μονομαχήσει για μια θέση στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας, την επόμενη σεζόν.

Ο Σίμε Βρσάλκο ξεκίνησε την καριέρα του από την Ντίναμο Ζάγκρεμπ, πριν το 2013 πάρει τον δρόμο για την Ιταλία. Η σεζόν 2013/2014 τον βρήκε στην Τζένοα και οι δύο προηγούμενες στη Σασουόλο. Έχει φορέσει τη φανέλα της εθνικής Κροατίας σε όλα τα ηλικιακά επίπεδα και είναι μέλος της αποστολής που βρίσκεται στη Γαλλία, για την τελική φάση του Euro 2016.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ