LA LIGA

Παίκτης της Σεβίλλης έκανε like σε tweet για απόλυση του προπονητή του

Sevilla players celebrate the goal of Sevilla's Pablo Sarabia, second left, during the Champions League round of 16 soccer match between Sevilla and Leicester City at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti)
Sevilla players celebrate the goal of Sevilla's Pablo Sarabia, second left, during the Champions League round of 16 soccer match between Sevilla and Leicester City at the Ramon Sanchez-Pizjuan stadium in Seville, Spain, Wednesday, Feb. 22, 2017. (AP Photo/Miguel Morenatti) AP PHOTO/MIGUEL MORENATTI

Η Σεβίλλη συνετρίβη από τη Βαλένθια και οι τριγμοί στους "νερβιονένσες" είναι έντονοι, με τον Πάμπλο Σαράμπια να κάνει like σε tweet υπέρ της απόλυσης του προπονητή του, Εδουάρδο Μπερίσο.

Η Νερβιόν (συνοικία της Σεβίλλης κι έδρα της ομάδας) "βράζει". Η Σεβίλλη συνετρίβη στη Βαλένθια από τις "νυχτερίδες" (4-0) για την 9η αγωνιστική της La Liga, λίγες ημέρες μετά τη συντριβή στη Μόσχα από τη Σπαρτάκ (5-1) για την τρίτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Παίκτης της Σεβίλλης έκανε like σε tweet για απόλυση του προπονητή του

Οι τριγμοί στο εσωτερικό των "ροχιμπλάνκος" έχουν ήδη ξεκινήσει και είναι έντονοι. Ο Πάμπλο Σαράμπια φρόντισε να ρίξει "λάδι στη φωτιά" σε tweet υπέρ της απόλυσης του προπονητή του, Εδουάρδο Μπερίσο. Συγκεκριμένα αυτό ανέφερε: "Εάν διώξουν τον Μπερίσο, κερνώ μπύρα σε όλους όσους κάνουν like σε αυτό το tweet. Θα είναι πολύ ωραία μέρα".

Αυτό αρκούσε να προκαλέσει πρόβλημα στο εσωτερικό της ομάδας. Ο ίδιος ο 25χρονος Ισπανός μεσοεπιθετικός υποστήριξε σε επικοινωνία του με τη "Marca" ότι του χάκαραν το λογαριασμό. Βέβαια, το θέμα δεν είναι τόσο απλό σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ και ίσως βυθίσει την ομάδα της Ανδαλουσίας ακόμη περισσότερο στην κρίση της.

Photo credits: AP Photo/Miguel Morenatti

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ