LA LIGA

Παίκτης σε Βίκτορ: "Μίστερ, φύγε"

Παίκτης σε Βίκτορ: "Μίστερ, φύγε"

Ο Βίκτορ Σάντσεθ δε διανύει και τις καλύτερες ημέρες του στη Γαλικία με παίκτη της Ντεπορτίβο να τον καλεί να αποχωρήσει μετά το πέρας της σεζόν.

Μετέωρος φαίνεται να είναι ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού και πρώην βοηθός του Μίτσελ στον Ολυμπιακό, Βίκτορ Σάντσεθ, στον πάγκο της Ντεπορτίβο σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν τα ισπανικά ΜΜΕ.

"Μίστερ, αυτό που θα σου πω, στο λέω εγώ που ξέρω ότι δεν θα συνεχίσω στην ομάδα και τη νέα σεζόν. Μην το παίρνεις, ως παράπονο. Στο λέω με αγάπη και σεβασμό. Σκέψου το καλά και φύγε μόλις τελειώσει το πρωτάθλημα. Θα έχεις σώσει την ομάδα. Μάθε ότι η πλειοψηφία της ομάδας και μέρος του συλλόγου δεν σε υποστηρίζει", είπε - σύμφωνα με την εφημερίδα La Voz de Galicia - παίκτης της Ντεπορτίβο (ο οποίος δεν κατονομάζεται) προς το τεχνικό της ομάδας μετά την εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Σεβίλλη στην Ανδαλουσία.

Την ίδια ώρα τα ισπανικά ΜΜΕ, επιβεβαιώνουν ότι το κλίμα δεν είναι και ιδιαίτερα καλό στα αποδυτήρια του "Ριαθόρ", με τον Βίκτορ Σάντσεθ να μετρά ελάχιστους συμμάχους μέσα στην ομάδα και το μέλλον του να βρίσκεται εκτός Ντεπορτίβο και Γαλικίας.

Μετά από 35 αγωνιστικές στο ισπανικό πρωτάθλημα, η Ντεπορτίβο έχει συγκεντρώσει 39 βαθμούς ευρισκόμενη στην 14η θέση. Θεωρητικά - αν και είναι εξαιρετικά δύσκολο - κινδυνεύει με υποβιβασμό καθώς η Χιχόν βρίσκεται 7 βαθμούς πίσω, με μόλις τρεις αγωνιστικές εναπομείνασες.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ