LA LIGA

"Πάγωσαν" με Ρεμίρο στην Μπιλμπάο

Athletic Bilbao's Aritz Aduriz, left, heads the ball in front Rapid Wien goalkeeper Richard Strebinger, during the Europa League Group F soccer match between Athletic Bilbao and Rapid Wien, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Alvaro Barrientos))
Athletic Bilbao's Aritz Aduriz, left, heads the ball in front Rapid Wien goalkeeper Richard Strebinger, during the Europa League Group F soccer match between Athletic Bilbao and Rapid Wien, at San Mames stadium, in Bilbao, northern Spain, Thursday, Sept. 29, 2016. (AP Photo/Alvaro Barrientos)) AP

Ο τρίτος τερματοφύλακας της Μπιλμπάο, Άλεξ Ρεμίρο, υπέστη κρανιοεγκεφαλικό τραυματισμό καθώς δέχθηκε την μπάλα στο πρόσωπο μετά από σουτ του Ινιάκι Γουίλιαμς. Καλά στην υγεία του ο 21χρονος γκολκίπερ. (video)

Ένα απρόοπτο είχε η προπόνηση της Μπιλμπάο, την Τετάρτη, με τον τρίτο γκολκίπερ της ομάδας, Άλεξ Ρεμίρο, να σωριάζεται στο έδαφος λόγω σφοδρής πρόσκρουσης της μπάλας στο πρόσωπό του μετά από σουτ του Ινιάκι Γουίλιαμς.

Ο γιατρός των "λεόνες", Πάκο Ανγκούλο, και οι βοηθοί του επενέβησαν άμεσα βλέποντας τον 21χρονο τερματοφύλακα να βρίσκεται στο έδαφος, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του.

Ακολούθησαν δραματικές στιγμές, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, με όλη την ομάδα να βρίσκεται από πάνω του και τους γιατρούς να προσπαθούν να του παράσχουν τις πρώτες βοήθειες.

Χωρίς να χαθεί χρόνος και για να αποφευχθούν τυχούσες επιπλοκές, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λεθάμα και εισήχθη στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Άλεξ Ρεμίρο αναρρώνει κανονικά και η κατάστασή του δεν παρουσιάζει κάποια επιπλοκή.

Photo credits: AP / Alvaro Barrientos

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ