LA LIGA

Πάει για Βίντα η Ατλέτικο

Croatia's Domagoj Vida, right, celebrates with his teammates after scoring his side's second goalduring the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Croatia's Domagoj Vida, right, celebrates with his teammates after scoring his side's second goalduring the quarterfinal match between Russia and Croatia at the 2018 soccer World Cup in the Fisht Stadium, in Sochi, Russia, Saturday, July 7, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, παράλληλα με τον Κροάτη φορ, Νίκολα Κάλινιτς, εξετάζει και την περίπτωση του συμπατριώτη του κεντρικού αμυντικού, Ντόμαγκοϊ Βίντα.

Δυναμικό "μπάσιμο" στο τρέχον (θερινό) μεταγραφικό παζάρι επιχειρεί η Ατλέτικο. Η ομάδα της ισπανικής πρωτεύουσας είναι κοντά στην απόκτηση του Πορτογάλου μεσοεπιθετικού της Σπόρτινγκ, Ζέλσον Μαρτίνς και του Κροάτη φορ της Μίλαν, Νίκολα Κάλινιτς.

Μάλιστα, τον δεύτερο είναι πιθανό ν' ακολουθήσει κι ένας συμπατριώτης του. Είναι ο Ντόμαγκοϊ Βίντα, ο οποίος έκανε εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο με την εθνική ομάδα της πατρίδας του και κατέκτησε τη δεύτερη θέση.

Η πληροφορία βγαίνει από την Τουρκία (Fanatik), όπου αγωνίζεται ο 29χρονος κεντρικός αμυντικός με τη φανέλα της Μπεσίκτας. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, η ενδεχόμενη απόκτηση του παίκτη που προκάλεσε με τις κινήσεις του στο πρόσφατο Μουντιάλ - τραγούδησε συνθήματα του ουκρανικού στρατού, ενώ καταφέρθηκε εναντίον Ρώσων και Σέρβων - δεν έχει σχέση με το σενάριο μετακίνησης του Ντιέγκο Γκοδίν στη Γιουβέντους.

Αντίθετα, δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες το ενδεχόμενο ο Ουρουγουανός κεντρικός αμυντικός να μετακομίσει στο Τορίνο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ