LA LIGA

Πάει για Τούχελ η Σεβίλλη

Dortmund's head coach Thomas Tuchel reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Ingolstadt in Dortmund, Friday, March 17, 2017. (AP Photo/Martin Meissner)
Dortmund's head coach Thomas Tuchel reacts during the German Bundesliga soccer match between Borussia Dortmund and FC Ingolstadt in Dortmund, Friday, March 17, 2017. (AP Photo/Martin Meissner) AP PHOTO/MARTIN MEISSNER

Σύμφωνα με την "AS", πέρα απ' τον Χάβι Γκράθια, πολλές πιθανότητες να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης συγκεντρώνει κι ο Τόμας Τούχελ, ο οποίος αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι απ' την Ντόρτμουντ.

Οι διοικούντες τη Σεβίλλη βρίσκονται σε αναζήτηση του διαδόχου του Εντουάρντο Μπερίσο, ο οποίος απολύθηκε εξαιτίας της μέτριας πορείας της ομάδας στο πρωτάθλημα. Πρώτο φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Σεβιγιάνων θεωρείται ο Χάβι Γκράθια, όμως τις τελευταίες ώρες παίζει δυνατά και το όνομα του Τόμας Τούχελ.

Ο Γερμανός τεχνικός, που αποχώρησε το περασμένο καλοκαίρι απ' την Ντόρτμουντ, φαντάζει ιδανική περίπτωση για τη Σεβίλλη, αφού αρέσκεται να δουλεύει με μικρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές. Στα δύο χρόνια που έμεινε στη Βεστφαλία κατέκτησε το DFB Pokal, αλλά οι διοικούντες δεν είχαν μείνει ευχαριστημένοι απ' την εικόνα της γερμανικής ομάδας, με συνέπεια να τον αντικαταστήσουν με τον Πέτερ Μπος που τελικά απολύθηκε πριν από μερικές ημέρες.

Εκτός απ' τους δύο προαναφερθέντες, έχουν ακουστεί ως πιθανοί υποψήφιοι κι οι Λοράν Μπλαν, Μανουέλ Πελεγκρίνι και Μαρσέλο Μπιέλσα. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της " AS", στόχος των ανθρώπων της Σεβίλλης είναι να έχουν προπονητή έως τις 28 Δεκεμβρίου, όταν κι επιστρέφουν οι ποδοσφαιριστές απ' τις διακοπές των Χριστουγέννων.

Photo Credits: AP Photo/Martin Meissner

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ