LA LIGA

Ουνθουέ ο αντί-Μπερίσο στη Θέλτα

FC Barcelona's assistant coach Juan Carlos Unzue attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, March 18, 2017. FC Barcelona will play against Valencia during a Spanish La Liga on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez)
FC Barcelona's assistant coach Juan Carlos Unzue attends a training session at the Sports Center FC Barcelona Joan Gamper in Sant Joan Despi, Spain, Saturday, March 18, 2017. FC Barcelona will play against Valencia during a Spanish La Liga on Sunday. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Χουάν Κάρλος Ουνθουέ επιστρέφει στο Βίγκο, αυτή τη φορά για να αναλάβει χρέη πρώτου προπονητή στη Θέλτα μετά και την αποχώρηση του Εδουάρδο Μπερίσο.

Το Σάββατο το βράδυ (27/5, 22:30) - ζωντανά η εξέλιξη του ματς από το Sport24.gr - κάθεται για τελευταία φορά στον πάγκο της Μπαρτσελόνα ως βοηθός του Λουίς Ενρίκε στον τελικό του Copa del Rey με αντίπαλο την Αλαβές. Στην Μπαρτσελόνα πήγε μαζί με τον Αστουριάνο, ερχόμενος από τη Θέλτα.

Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στο Βίγκο. Ο 50χρονος Βάσκος (γεννηθείς στην Παμπλόνα) προπονητής, Χουάν Κάρλος Ουνθουέ, θα αναλάβει χρέη προπονητή στη Θέλτα αντικαθιστώντας τον Εδουάρδο Μπερίσο, ο οποίος με τη σειρά του θα είναι ο διάδοχος του Χόρχε Σαμπαόλι στην τεχνική ηγεσία της Σεβίλλης.

Αυτός θα είναι ο τέταρτος προπονητής της Θέλτα επί προεδρίας Κάρλος Μουρίνιο με "μπλαουγκράνα" παρελθόν. Είχαν προηγηθεί οι Χρίστο Στόιτσκοφ, Εουσέμιο Σακριστάν και Λουίς Ενρίκε.

Υπενθυμίζεται ότι μέχρι και πριν από λίγες ημέρες ο Χουάν Κάρλος Ουνθουέ ήταν υποψήφιος να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα ως πρώτος προπονητής. Ωστόσο, η κόντρα του με τον αστέρα της ομάδας, Νεϊμάρ, είχε ως αποτέλεσμα η ομάδα της Βαρκελώνης να απορρίψει την υποψηφιότητά του.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ