LA LIGA

Ουίλιαμ Καρβάλιο, η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή της Μπέτις μετά τον Ντενίλσον

Portugal's William Carvalho in action during a friendly soccer match between Belgium and Portugal at the King Baudouin stadium in Brussels, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert)
Portugal's William Carvalho in action during a friendly soccer match between Belgium and Portugal at the King Baudouin stadium in Brussels, Saturday, June 2, 2018. (AP Photo/Geert Vanden Wijngaert) AP

Η Μπέτις αποκτά τον Ουίλιαμ Καρβάλιο από τη Σπόρτινγκ αντί 25.000.000 ευρώ. Ο Πορτογάλος μέσος γίνεται η δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή των "βερδιμπλάνκος" μετά τον Ντενίλσον, αλλά κι ο καλύτερα αμειβόμενος στην ιστορία των Σεβιγιάνων.

Το "ναι" του Ουίλιαμ Καρβάλιο περιμένει η Μπέτις για να ολοκληρώσει τη δεύτερη πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία της καθώς έχει συμφωνήσει με τη Σπόρτινγκ Λισαβόνας στα 25.000.000 ευρώ.

Το deal για την απόκτηση του 26χρονου Πορτογάλου μέσου θα κοστίσει 5.000.000 ευρώ λιγότερα, από όσα δόθηκαν για ν' αποκτηθεί ο Ντενίλσον. Ο Βραζιλιάνος "θρύλος" των "βερδιμπλάνκος" αποκτήθηκε το 1998 από τη Σάο Πάουλο αντί 30.000.000 ευρώ (με την αναγωγή από τις πεσέτας που ήταν τότε το εθνικό νόμισμα της Ισπανίας).

Ο Ουίλιαμ Καρβάλιο θα είναι, όμως, ο καλύτερα αμειβόμενος παίκτης στην 111ετή ιστορία της ομάδας της Σεβίλλης. Οι ετήσιες καθαρές απολαβές του θ' ανέρχονται σε 2.500.000 ευρώ, ενώ το συμβόλαιο θα έχει πενταετή διάρκεια.

Photo credits: AP Photo/Geert Vanden Wijngaert

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ