LA LIGA

Όλα μηδέν στο Ριαθόρ

Όλα μηδέν στο Ριαθόρ

Ντεπορτίβο Λα Κορούνια και Ρεάλ Σοθιεδάδ αναδείχθηκαν ισόπαλες δίχως σκορ στο Ριαθόρ, σε ένα κακό ματς με ελάχιστες φάσεις. Με γκολ του Σεβίγια από το 3', η Εσπανιόλ πήρε το τρίποντο απέναντι στην Χετάφε (video).

Για την 1η αγωνιστική της Primera Division, η Ντεπορτίβο Λα Κορούνια φιλοξένησε στο Ριαθόρ την Ρεάλ Σοθιεδάδ, σε ένα ματς όπου οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις.

Η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε δίχως σκορ και το τελικό 0-0 μοιάζει απόλυτα φυσιολογικό με βάση την εικόνα του αγώνα. Ελάχιστες φάσεις, ατολμία και έμφαση στα μετόπισθεν χαρακτήρισαν τις Λα Κορούνια και Σοθιεδάδ με το γκολ να μοιάζει απαγορευμένο καρπό και για τις δυο.

Στο άλλο παιχνίδι του Σαββάτου (22/8), αυτό ανάμεσα σε Εσπανιόλ και Χετάφε στο Ελ Πρατ, κρίθηκε στο γκολ. Ο Σεβίγια μόλις στο 3ο λεπτό με καταπληκτική εκτέλεση φάουλ έβαλε μπροστά στο σκορ τους γηπεδούχους και το 1-0 έμεινε μέχρι το τέλος. Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες, καθώς στο 82' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Αργεντίνος στόπερ Βεργκίνι.

ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ: Λουξ, Λάουρε, Λόπο, Σίντνεϊ, Ναβάρο, Μοσκουέρα, Μπόρχες, Χουναφράν (74' Καρτάμπια), Κάνι (63' Ριέρα), Φαΐρ, Πέρεθ.

ΣΟΘΙΕΔΑΔ: Ρούλι, Ζαλντούα, Ρέγιες, Μαρτίνεθ, Ντε Λα Μπέγια, Μπεργκάρα, Πάρντο, Πριέτο, Μπρούμα (85' Κανάλες), Βέλα (88' Κάστρο), Ζόνατας.

ΕΣΠΑΝΙΟΛ: Πάου, Αρμπίγια, Γκονσάλες (77' Μπουργουί), Ρόκο, Ντουάρτε, Σάντσες, Λόπες, Μοντάνιες, Άλβαρες, Σεβίγια (58' Ζεράρ), Καϊσέδο (69' Κάνιας).

ΧΕΤΑΦΕ: Γκουαΐτα, Σουάρες, Αλέξις, Βεργκίνι, Βιγκαράι, Χουάν Ροντρίγκεθ (67' Μεντράν), Λασέν, Λεόν (77' Γκονθάλεθ), Βίκτορ Ροντρίγκεθ, Σαράμπια (62' Μπουέντια), Βάθκεθ.

La Liga 1η αγωνιστική

Παρασκευή (21/8)

Μάλαγα - Σεβίλλη 0-0

Σάββατο (22/8)

Εσπανιόλ - Χετάφε 1-0 (3' Σεβίγια)

Ντεπορτίβο - Σοθιεδάδ 0-0

(21:30) Ατλέτικο Μαδρίτης - Λας Πάλμας

(23:30) Ράγιο Βαγιεκάνο - Βαλένθια

Κυριακή (23/8)

(19:30) Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα

(21:30) Σπόρτινγκ Χιχόν - Ρεάλ Μαδρίτης

(23:00) Λεβάντε - Θέλτα

(23:30) Μπέτις - Βιγιαρεάλ

Δευτέρα (24/8)

(21:30) Γρανάδα - Έιμπαρ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ