LA LIGA

Οι ξεχωριστές εμφανίσεις της Ράγιο Βαγεκάνο

Οι ξεχωριστές εμφανίσεις της Ράγιο Βαγεκάνο

Η Ράγιο Βαγεκάνο παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις της για τη σεζόν 2015-16, με τις δύο εκτός έδρας να έχουν φτιαχτεί ειδικά για να προσφέρουν βοήθεια σε "αφανείς ήρωες της καθημερινής ζωής". Δείτε φωτογραφίες+video.

Το φίλαθλο κοινό έχει συνηθίσει τη Ράγιο Βαγεκάνο να αγωνίζεται με την κλασική άσπρη φανέλα με τη χονδρή διαγώνια κόκκινη ρίγα ωστόσο φέτος "όλα τα λεφτά" είναι οι εκτός έδρας εμφανίσεις με τις οποίες θα εμφανιστεί η ομάδα της Μαδρίτης.

Η δεύτερη κατά σειρά εμφάνιση είναι σκούρα μπλε η οποία έχει μία ρίγα με έξι διαφορετικά χρώματα και όπως ανακοινώθηκε, από την πώληση κάθε φανέλας θα πηγαίνουν 7 ευρώ σε οργανισμούς που έχουν επιλογεί από το σύλλογο, με έναν εξ αυτών να υπερασπίζεται τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων.

Οι ξεχωριστές εμφανίσεις της Ράγιο Βαγεκάνο

Κάτι ανάλογο θα συμβεί και με την τρίτη φανέλα η οποιά θα έχει γκρίζο χρώμα με χονδρή ροζ ρίγα, με τη Ράγιο να δωρίζει 5 ευρώ από κάθε φανέλα που θα πουλάει σε φιλανθρωπικά ιδρύματα που στηρίζουν άτομα που έχουν χτυπηθεί από τον καρκίνο.

Οι ξεχωριστές εμφανίσεις της Ράγιο Βαγεκάνο

"Ο σύλλογος έκανε ένα ακόμα βήμα για την αναγνώριση της δουλειάς όλων αυτών των αφανών ηρώων που παλεύουν κάθε ημέρα στην κοινωνία μας", αναφέρει με ανακοίνωσή της η Ράγιο Βαγεκάνο.

Το σποτ της Ράγιο Βαγεκάνο για τις φετινές της εμφανίσεις:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ