Οι δόσεις μπλοκάρουν το γάμο Λούκας Πέρεθ - Άρσεναλ - Primera Division - SPORT 24
PRIMERA DIVISION

Οι δόσεις μπλοκάρουν το γάμο Λούκας Πέρεθ - Άρσεναλ

Οι δόσεις μπλοκάρουν το γάμο Λούκας Πέρεθ - Άρσεναλ

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Γαλικίας, "Cadena Ser", η Ντεπορτίβο απέρριψε την πρόταση της Άρσεναλ ύψους 20.000.000 ευρώ για τον Λούκας Πέρεθ, γιατί οι "gunners" ήθελαν το ποσό να καταβληθεί σε δύο δόσεις.

Η "Marca" τα μεσάνυχτα της Πέμπτης αποκάλυψε ότι η Άρσεναλ ήταν διατεθειμένη να καταβάλλει τα 20.000.000 ευρώ, όπως προβλέπεται για τη ρήτρα αποδέσμευσης του Λούκας Πέρεθ, στην Ντεπορτίβο προκειμένου να κάνει δικό της τον 27χρονο Ισπανό επιθετικό, πρώην και του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο, η απόφαση των Λονδρέζων να γίνει η καταβολή του ανωτέρω ποσού σε δύο δόσεις συνάντησε την αρνητική απάντηση της Ντεπορτίβο, όπως μεταδίδει ο ραδιοφωνικός σταθμός της Γαλικίας, "Cadena Ser".

Οι διαπραγματεύσεις αναμένεται να συνεχιστούν, καθώς τα χρονικά περιθώρια στενεύουν, προκειμένου να ξεπεραστεί κι αυτό το "αγκάθι". Υπενθυμίζεται ότι σε περίπτωση που ο Λούκας Πέρεθ πωληθεί στην Άρσεναλ, έναντι αυτού του ποσού (20.000.000 ευρώ), ο ΠΑΟΚ θα λάβει το 30% αυτού δηλαδή 6.000.000 ευρώ

SHARE:
TECH IT OR LIVE IT

TECH IT OR LIVE IT

Τι κάνεις όταν δεν ανοίγει το ρημάδι το PC

Το δίδυμο IT Ζάμπρα-Ατζαράκη επιστρέφει κι επιστρατεύει όλα τα μέσα για να επισκευάσει έναν αμετανόητα χαλασμένο υπολογιστή.

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

ΜΕΓΑΛΑ ΚΕΙΜΕΝΑ

Διαβάσαμε όλα τα σχολικά βιβλία Θρησκευτικών και καταλάβαμε αυτά!

Ένας δημοσιογράφος διάβασε τα Θρησκευτικά όλων των τάξεων δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και κατέγραψε τα συμπεράσματά του.

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

ΕΝΤΟΝΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ

Περιέφεραν καθιστό στο θρόνο του, νεκρό παλαιοημερολογίτη Μητροπολίτη

Η Εκκλησία των Γνησίων Ορθοδόξων Χριστιανών Ελλάδος έρχεται στην επικαιρότητα για έναν διαφορετικό λόγο (Pics)

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΝΝΕΔ

Τα δάκρυα του Μεϊμαράκη, οι γύφτοι με τα ντάτσουν, οι Κένταυροι και το πάκμαν

Με αφορμή το συνέδριο επανίδρυσης της γαλάζιας νεολαίας, το News247 θυμάται λιγότερο γνωστές και άγνωστες ιστορίες από την ιστορία της ΟΝΝΕΔ. Για να θυμούνται οι παλιότεροι και να μαθαίνουν οι νεότεροι.

 
UNIQUE

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24