LA LIGA

"Ο Μέσι με είπε πουτ@@ας γιο"!

"Ο Μέσι με είπε πουτ@@ας γιο"!

Ο Ουέλινγκτον αποκάλυψε πως μία βρισιά του Λιονέλ Μέσι ήταν η αιτία που έπιασε από τον λαιμό τον Αργεντίνο άσο της Μπαρτσελόνα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Το Μάλαγα-Μπαρτσελόνα είχε αρκετές δυνατές μονομαχίες σε όλο το 90λεπτο, με αυτή όμως που έκλεψε την παράσταση να είναι μεταξύ του Μέσι και του Ουέλινγκτον στο 81ο λεπτό που λίγο έλειψε να προκαλέσει σύρραξη.

Σε αυτή ο παίκτης της Μάλαγα άρπαξε από το λαιμό τον Αργεντίνο σούπερ σταρ και τον έριξε στο έδαφος με αποτέλεσμα να αντικρύσει κίτρινη κάρτα, με τους "μπλαουγκράνα" να απαιτούν ωστόσο την κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή και τον Πικέ να "κιτρινίζεται" για διαμαρτυρία.

"Με αποκάλεσε πουτ@@ας γιο για αυτό τον έπιασα από το λαιμό. Δεν έχω κάποιο πρόβλημα μαζί του", τόνισε ο Βραζιλιάνος σέντερ μπακ της Μάλαγα, για να συμπληρώσει: "Ευχαρίστως να δώσουμε τα χέρια αν έρθει και μου ζητήσει συγγνώμη για αυτό που είπε..."

Να σημειωθεί ωστόσο πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο παίκτες είχαν κόντρα εντός γηπέδου : το 2009 πάλι σε αγώνα μεταξύ των δυο ομάδων ο Ουέλινγκτον είχε... πατήσει τον Μέσι!

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ