LA LIGA

Ο χορηγός της Ράγιο Βαγιεκάνο επέβαλε μεταγραφή!

Ο χορηγός της Ράγιο Βαγιεκάνο επέβαλε μεταγραφή!

H Ράγιο Βαγιεκάνο λαμβάνει 600.000 ευρώ για να διαφημίζεται ο κινέζικος χορηγός, Qbao, στη φανέλα της. Και η μεταγραφή του Ζανγκ Τσεντόνγκ, μόνο τυχαία δεν είναι.

Το "Βαγιέκας" και η ομάδα του, Ράγιο, διατείνονται ότι βρίσκονται έξωθεν του "συστημικού" ποδοσφαίρου. Οι κανόνες του εμπορίου, όμως, είναι αμείλικτοι. Ο 26χρονος διεθνής Κινέζος ακραίος μεσοεπιθετικός, Ζανγκ Τσεντόνγκ, θα παίζει την επόμενη σεζόν στη Ράγιο Βαγιεκάνο. Κι όμως, η μεταγραφή του δεν ήταν υλοποίηση της απαίτησης του τεχνικού επιτελείου.

Ο κινέζικη εταιρία ηλεκτρικών ειδών, Qbao, είναι χορηγός της Ράγιο Βαγιεκάνο και πληρώνει 600.000 ευρώ ετησίως για να διαφημίζεται το brand name της, στη φανέλα της ισπανικής ομάδας. Οι απαιτήσεις, εύλογες. Δεν περιορίζονται, όμως, στο τουρ στην Κίνα για την προετοιμασία και το φιλικό με τη Ρεάλ Σοθιεδάδ (έτερη ομάδα στην οποία είναι χορηγός η Qbao).

Ο 26χρονος διεθνής Κινέζος ακραίος μεσοεπιθετικός, Ζανγκ Τσεντόνγκ, θα παίζει στο Βαγιέκας, την επόμενη σεζόν κατόπιν απαίτησης του χορηγού. Ο Ζανγκ Τσεντόνγκ ανήκει στην Γκουοάν του Πεκίνου από το 2013, ωστόσο δεν είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ευρώπη. Έχει αγωνιστεί στο παρελθόν σε Πορτογαλία και Γερμανία με τις φανέλες των Λεϊρία, Μπέιρα-Μαρ και Μπράουνσβαϊγκ αντίστοιχα.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ