LA LIGA

Ο Χάουμε Κόστα "κράζει" όσους οπαδούς φεύγουν πριν τη λήξη

Ο Χάουμε Κόστα "κράζει" όσους οπαδούς φεύγουν πριν τη λήξη

Ο αριστερός μπακ της Βιγιαρεάλ, Χάουμε Κόστα, εξοργίστηκε από την απόφαση οπαδών της ομάδας να φύγουν από το γήπεδο πριν τη λήξη της αναμέτρησης με τη Ρεάλ και η κάμερα τον συνέλαβε να τους "κράζει". (video)

Πολλοί οπαδοί συνηθίζουν να φεύγουν από τα γήπεδο πριν από τη λήξη των αναμετρήσεων είτε για να αποφύγουν την ενδεχόμενη μαζική έξοδο και την κίνηση στο δρόμο είτε για να εκδηλώσουν με αυτόν τον τρόπο την απογοήτευσή τους για το θέαμα που παρακολουθούν.

Αυτό συνέβη και στο "Estadio de la Cerámica" κατά την αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με τη Ρεάλ. Το "κίτρινο υποβρύχιο" προηγείτο με 2-0, αλλά οι "μερένγκες" έκαναν τη μεγάλη ανατροπή και πανηγύρισαν την εκτός έδρας νίκη (2-3) χάρη στο γκολ του Άλβαρο Μοράτα, στο 83ο λεπτό.

Οι οπαδοί της γηπεδούχου ομάδας ξεκίνησαν να αποχωρούν στο 88ο λεπτό από το γήπεδο πριν ο Χιλ Μανθάνο σφυρίξει για τελευταία φορά στην αναμέτρηση και ο 28χρονος Ισπανός αριστερός μπακ, Χάουμε Κόστα, εξοργίστηκε με αυτή την αντίδρασή τους. Η παρακάμερα του ματς τον συνέλαβε να απευθύνεται προς τους οπαδούς με έντονο ύφος:

"Είναι αργά; Είναι αργά και φεύγετε; Είναι αργά; Μείνε εδώ ως το τελευταίο λεπτό", λέει ο Χάουμε Κόστα απευθυνόμενος στους οπαδούς της ομάδας τους, οι οποίοι αποχωρούσαν σταδιακά από τις εξέδρες του γηπέδου. Δείτε το video:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ