LA LIGA

Ο Τσοπ προσπάθησε να μιμηθεί τον Σούκερ και απέτυχε

Ο Τσοπ προσπάθησε να μιμηθεί τον Σούκερ και απέτυχε

Ο Ντούγε Τσοπ επιχείρησε να κάνει ό,τι και ο Ντάβορ Σούκερ σε εκτέλεση πέναλτι, αλλά δεν κατάφερε να μιμηθεί με επιτυχία τον "θρύλο" συμπατριώτη του.

Ο Ντούγε Τσοπ είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει σε 2-2 τον αγώνα της Σπόρτινγκ Χιχόν με Ρεάλ Μαδρίτης στο "Σαντιάγο Μπερναμπέου", ωστόσο απέτυχε σε εκτέλεση πέναλτι στο 78ο λεπτό, παρότι μιμήθηκε το είδωλό του.

Ο Κροάτης επιθετικός των Αστουριάνων έστησε την μπάλα στη βούλα και πήρε φόρα για να εκτελέσει από τα έντεκα μέτρα την εσχάτη των ποινών, στην προσπάθειά του να αποσπάσει έναν ιστορικό βαθμό για την ομάδα του.

Παρ' όλα αυτά, αποδείχθηκε πως είχε αλλού το μυαλό του, αφού επανέλαβε την περίφημη κίνηση της... πίεσης, που είχε κάνει ο Ντάβορ Σούκερ στο Παγκόσμιο Κύπελλο 1998.

Ο σπουδαίος Κροάτης, νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της χώρας, είχε αναλάβει την εκτέλεση του πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στις καθυστερήσεις του 1ου ημιχρόνου κόντρα στη Ρουμανία. Αφού έστησε την μπάλα, κοντοστάθηκε πριν εκτελέσει και με το δεξί χέρι του έπιασε τον λαιμό, σαν να μετράει τους σφυγμούς του. Ακολούθως, σούταρε και νίκησε τον Μπογκντάν Στελέα, γράφοντας το 1-0 που έμελλε να είναι το τελικό αποτέλεσμα, με το οποίο η ομάδα του Μίροσλαβ Μπλάζεβιτς πήρε την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ο Τσοπ επιχείρησε να κάνει το ίδιο, πιάνοντας τον λαιμό του με τα δύο δάχτυλα προτού εκτελέσει το πέναλτι που κέρδισε η Σπόρτινγκ, αλλά η προσπάθειά του κατέληξε άουτ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Με Ρονάλντο και άγχος η Ρεάλ
Άλλαξε φανέλα για καλό σκοπό η Ρεάλ
Με Ρονάλντο και άγχος η Ρεάλ
TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ