LA LIGA

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Σέρτζι Σαμπέρ

Ο σοκαριστικός τραυματισμός του Σέρτζι Σαμπέρ

Ο μέσος της Λας Πάλμας, Σέρτζι Σαμπέρ υπέστη κάταγμα κνήμης-περόνης, σε προσπάθεια να ανακόψει τον μέσο της Έιμπαρ, Τζουάν Τζορντάν. Δείτε σε video τον σοκαριστικό τραυματισμό του.

Ιδιαίτερα άτυχος στάθηκε ο Σέρτζι Σαμπέρ στην αναμέτρηση μεταξύ της Λας Πάλμας και της Έιμπαρ. Ο 22χρονος χαφ, που αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού στην "Ουνιόν" απ' την Μπαρτσελόνα, προσπάθησε να ανακόψει μία επιθετική ενέργεια του Τζουάν Τζορντάν, αλλά δεν πάτησε καλά το αριστερό πόδι του, με αποτέλεσμα να υποστεί κάταγμα κνήμης-περόνης.

Ο Σαμπέρ διακομίσθηκε άμεσα στο νοσοκομείο, με τις ιατρικές εξετάσεις να επιβεβαιώνουν τους φόβους για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, ο Σαμπέρ θα ταξιδέψει την Κυριακή (07/01) για τη Βαρκελώνη προκειμένου να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση, ενώ την αποκατάστασή του θα αναλάβει, ύστερα από συνεννόηση μεταξύ των δύο ομάδων, το ιατρικό τιμ της Μπαρτσελόνα.

Προφανώς και ύστερα απ' τη συγκεκριμένη εξέλιξη, μένει εκτός για το υπόλοιπο της αγωνιστικής περιόδου. Tη φετινή σεζόν ο Σαμπέρ μετρούσε πέντε συμμετοχές, με τον Πάκο Χέμεθ να τον εμπιστεύεται στα τελευταία παιχνίδια, δίνοντάς του φανέλα βασικού.

Δείτε τη φάση του τραυματισμού στο 1:40 του video:

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ