LA LIGA

Ο Σέρα Φερέρ "στέλνει" τον Θεμπάγιος στον Βαλβέρδε

Ο Σέρα Φερέρ "στέλνει" τον Θεμπάγιος στον Βαλβέρδε

Ρεάλ και Μπαρτσελόνα διεκδικούν τον 20χρονο Ισπανό μέσο της Μπέτις, Ντάνι Θεμπάγιος, με τον αντιπρόεδρο των "βερδιμπλάνκος", Σέρα Φερέρ, να προτιμά την "μπλαουγκράνα" επιλογή.

Είναι από τα πλέον "hot" ονόματα στο ισπανικό μεταγραφικό παζάρι. Ο 20χρονος Ισπανός μέσος της Μπέτις, Ντάνι Θεμπάγιος, πολιορκείται από τις δύο μεγαλύτερες ομάδες της χώρας (Ρεάλ και Μπαρτσελόνα) και τόσο ο ίδιος όσο και η ομάδα της Σεβίλλης καλούνται να αποφασίσουν.

Οι "μερένγκες" προσφέρουν 20.000.000 ευρώ στην Μπέτις και σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση ανάμεσα στον γενικό διευθυντή της ομάδας της ισπανικής πρωτεύουσας, Άνχελ Σάντσεθ, και τον αντιπρόεδρο των "βερδιμπλάνκος" και πρώην τεχνικό της ΑΕΚ, Σέρα Φερέρ.

Η Ρεάλ θα προτείνει στον παίκτη συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας και παραμονή του (με τη μορφή δανεισμού) στο "Benito Villamarín" για την επόμενη σεζόν.

Η Μπαρτσελόνα, από την άλλη, ετοιμάζει (μεταγραφική) αντεπίθεση την τρέχουσα εβδομάδα και είναι πάντα στο "κόλπο". Ο Σέρα Φερέρ εκτός από τεχνικός των Μπέτις κι ΑΕΚ, υπήρξε και προπονητής των "μπλαουγκράνα" για μερικούς μήνες (2000-2001).

Σύμφωνα με τον καταλανικό Τύπο θεωρεί ότι η ομάδα της Βαρκελώνης είναι η κατάλληλη επιλογή για τον διεθνή Ισπανό (U19 και U21) και τον "ψήνει" να προτιμήσει την Μπαρτσελόνα και να ενταχθεί υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Τη φετινή σεζόν ο 21χρονος χαφ πραγματοποίησε 31 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με δύο γκολ και δύο ασίστ. Αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της Μπέτις, με την οποία υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο το καλοκαίρι του 2015.

Photo credits: Real Betis Balompie Twitter

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ