LA LIGA

Ο Νολίτο πήγε στη Σεβίλλη

Ο Νολίτο πήγε στη Σεβίλλη

Ο Νολίτο άντεξε μόλις έναν χρόνο στη Μάντσεστερ Σίτι και επιστρέφει στην Ισπανία για λογαριασμό της Σεβίλλης και του προπονητή που του έφτιαξε την καριέρα, Εντουάρντο Μπερίσο.

Η Σεβίλλη ανακοίνωσε την αγορά του Νολίτο από τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Ισπανός επιθετικός ξανάσμιξε με τον Εντουάρντο Μπερίσο, τον προπονητή που τον ανέδειξε στη Θέλτα.

Ο Ισπανός επιθετικός κόστισε 9.000.000 ευρώ στους Ανδαλουσιάνους, μετά από μία κακή σεζόν στους "πολίτες", όπου δεν κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Πεπ Γκουαρδιόλα και αγωνίστηκε μόλις σε 30 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο 30χρονος διεθνής ποδοσφαιριστής προερχόταν από μία εκπληκτική τριετία με την ομάδα του Βίγκο, σημειώνοντας σε όλες διψήφιο αριθμό τερμάτων, υπό τις οδηγίες του Αργεντινού προπονητή.

Οι δύο τους θα έχουν την ευκαιρία να συνεργαστούν και πάλι, με τον πρώην παίκτη της Μπαρτσελόνα (από το 2008 και τη δεύτερη ομάδα μέχρι το 2011), ο οποίος αποκτήθηκε λίγες ημέρες μετά από την αγορά του Λουίς Μουριέλ από τη Σαμπντόρια.

Μάθε κάθε μεταγραφή την ώρα που συμβαίνει, μέσω του Facebook Messenger του Sport24.gr

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ