LA LIGA

Ο Μαθία άρπαξε παίκτη από τον... Ολυμπιακό

Ο Μαθία άρπαξε παίκτη από τον... Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρθηκε για την απόκτηση του Λουίς Ερνάντες από την Σπόρτινγκ Χιχόν σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, τα οποία υποστήριζουν ωστόσο πως ο παίκτης βρίσκεται ένα βήμα από το να υπογράψει στη Μπέτις. Ο ρόλος του Εντουάρντο Μαθία στο επικείμενο deal.

Ο Λουίς Ερνάντες μένει ελεύθερος αυτό το καλοκαίρι από τη Σπόρτινγκ Χιχόν και για την απόκτησή του ενδιαφέρθηκαν αρκετές ομάδες εντός και εκτός Ισπανίας, με σημερινά ρεπορτάζ των ισπανικών ΜΜΕ να υποστηρίζουν πάντως ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να φοράει πράσινα από αυτό το καλοκαίρι.

Ο Μαθία άρπαξε παίκτη από τον... Ολυμπιακό

Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά δημοσιεύματα από την Ιβηρική χερσόνησο, έκαναν πρόταση στον 26χρονο Ισπανό κεντρικό αμυντικό τόσο η Μάλαγα όσο και ο Ολυμπιακός, με την κερδισμένη τελικά σε αυτό το μίνι μεταγραφικό σήριαλ να είναι όπως όλα δείχνουν η Μπέτις.

Ο Μαθία άρπαξε παίκτη από τον... Ολυμπιακό

"Ο Λουίς Ερνάντες μία ανάσα από τη Μπέτις", αναφέρει χαρακτηριστικά η "Marca", η οποία κάνει λόγο για προχωρημένες διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών, με τον πρώην τεχνικό διευθυντή του Ολυμπιακού και νυν των Σεβιγιάνων, Εντουάρντο Μαθία, να έχει διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην επίτευξη της συμφωνίας με τον Ισπανό σέντερ μπακ.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ