LA LIGA

Ο λόγος που ο Νασρί πήγε στη Σεβίλλη δεν ήταν ποδοσφαιρικός

Ο λόγος που ο Νασρί πήγε στη Σεβίλλη δεν ήταν ποδοσφαιρικός

Ο Σαμίρ Νασρί παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό της Σεβίλλης και αποκάλυψε πως πείστηκε να μεταγραφή στην ισπανική ομάδα ομάδα επειδή η πόλη έχει υπέροχο φαγητό και όμορφα κορίτσια.

Ύστερα από μία πενταετία στο Μάντσεστερ, ο Σαμίρ Νασρί αποφάσισε να αποχωρήσει με προορισμό τη Σεβίλλη. Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός δόθηκε δανεικός απ' τους "πολίτες" στην ισπανική ομάδα και, μέχρι στιγμής, έχει μία πολύ παρουσία, μακριά από τραυματισμούς και... κακοδαιμονίες.

Βέβαια, όπως αποδείχθηκε, ο λόγος που ο διεθνής άσος επέλεξε να μετακομίσει στο "Σάντσεθ Πιθχουάν" δεν ήταν ποδοσφαιρικός. Ο 29χρονος ποδοσφαιριστής παραχώρησε συνέντευξη στο επίσημο περιοδικό της Σεβίλλης και αποκάλυψε πως πείστηκε να έρθει στην ομάδα επειδή η πόλη έχει υπέροχο φαγητό και όμορφα κορίτσια.

"Ο Γκουαρδιόλα ήθελε να μείνω στην ομάδα, όμως εγώ ήθελα μία νέα πρόκληση για την καριέρα μου, ύστερα από 5 χρόνια στο Μάντσεστερ. Είχα πολλούς τραυματισμούς και ήθελα ένα νέο ξεκίνημα. Όταν μίλησα με τον Μόντσι και τον Ραμί όλα έδειχναν ιδανικά. Μίλησα επίσης με τους Χεσούς Νάβας, τον Νταβίντ Σίλβα και τον Νολίτο για το πώς ήταν η πόλη. Όλα είναι φανταστικά! Έχει υπέροχο φαγητό και όμορφα κορίτσια"

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ