LA LIGA

Ο Λίγιο για αντι-Σαμπαόλι

SAMPAOLI CHARLA CON LILLO EN EL ENTRENAMIENTO DEL SEVILLA EN LA CIUDAD DEPORTIVA
SAMPAOLI CHARLA CON LILLO EN EL ENTRENAMIENTO DEL SEVILLA EN LA CIUDAD DEPORTIVA LIBRE USO

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπαόλι, δεν έχει απαντήσει στις "σειρήνες" της Μπαρτσελόνα, ωστόσο οι "νερβιονένσες" βλέπουν στο πρόσωπο του Λίγιο τον αντικαταστάτη του Αργεντινού, σε περίπτωση που αυτός αποχωρήσει.

Η Σεβίλλη τα πηγαίνει περίφημα με τον Χόρχε Σαμπαόλι στον πάγκο, καθώς μετά από 23 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 49 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση της κατάταξης, έχοντας θεωρητικά ελπίδες ακόμη και για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Παράλληλα, την Τετάρτη 22 Φλεβάρη υποδέχεται τη Λέστερ στο πλαίσιο της "φάσης των 16" του Champions League. Τα δημοσιεύματα που φέρουν την Μπαρτσελόνα να εξετάζει τον Χόρχε Σαμπαόλι ως αντικαταστάτη του Λουίς Ενρίκε πληθαίνουν. Μπορεί ο Αργεντινός τεχνικός να επιλέγει τη διπλωματική οδό και να μην απαντά στις καταλανικές "σειρήνες", αλλά στην Ανδαλουσία πριν πεινάσουν... μαγειρεύουν.

Σύμφωνα με τη "Marca" έχουν προσεγγίσει το βοηθό του Χόρχε Σαμπαόλι, σε περίπτωση που ο δεύτερος αφήσει τελικά το Νερβιόν. Ο 51χρονος Ισπανός τεχνικός, Χουάν Μανουέλ Λίγιο, έχει εργαστεί στις Τολόσα, Μιραντές, Σαλαμάνκα, Οβιέδο, Τενερίφη, Σαραγόσα, Μούρθια, Σοθιεδάδ, Αλμερία, Δοράδος (Μεξικό), Μιγιονάριος (Κολομβία), ενώ υπήρξε βοηθός του Σαμπαόλι τόσο στην εθνική Χιλής όσο και τώρα στη Σεβίλλη.

Ο Λίγιο δεν έχει δεχθεί ακόμη επίσημη πρόταση, αλλά δεν υπάρχουν ενδείξεις για τις προθέσεις του εάν αυτή του γίνει κι επίσημα. Θα τη δεχθεί, ή θα ακολουθήσει τον Σαμπαόλι ως βοηθός στον επόμενο σταθμό τους;

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ