LA LIGA

Ο Καθόρλα έπαιξε μετά από 636 ημέρες! (VIDEO)

Getafe's Daniel Parejo, left, duels for the ball with Villareal's Santi Cazorla, right, during their La Liga soccer match at the Coliseum stadium, in Getafe, Saturday, Dec. 11, 2010. (AP Photo/Daniel Ochoa de Olza)
Καθόρλα (AP PHOTO/DANIEL OCHOA DE OLZA)

Μετά από 21 μήνες (636 ημέρες) ο Σάντι Καθόρλα αγωνίστηκε ξανά, καθώς πέρασε αλλαγή στο φιλικό της Βιγιαρεάλ με την Έρκουλες. (VIDEO)

Το ημερολόγιο έδειχνε 19 Οκτωβρίου 2016 και η Άρσεναλ αντιμετώπιζε τη Λουντογκόρετς για το Champions League. Ο Σάντι Καθόρλα αποχωρούσε γι' ακόμη μία φορά τραυματίας και περνούσε τις πύλες της πιο "σκοτεινής" περιόδου της ποδοσφαιρικής του καριέρας.

Έπειτα από οκτώ εγχειρήσεις, ενέσεις και πολλά ιατρικά προβλήματα, ο 33χρονος Ισπανός μέσος αγωνίστηκε ξανά. Πέρασαν 21 μήνες. Για την ακρίβεια, 636 ημέρες από τότε! Ο Καθόρλα πλέον δεν φορά τη φανέλα της Άρσεναλ, αλλά της Βιγιαρεάλ. Της ομάδας, δηλαδή, από την οποία αναδείχθηκε και με την οποία δοκιμάζεται τον τελευταίο καιρό.

Πέρασε στο 67ο λεπτό της φιλικής αναμέτρησης με την Έρκουλες στο "Mini Estadi de la Ciudad Deportiva" κι έγινε δεκτός υπό επευφημίες.





Photo credits: AP Photo/Daniel Ochoa de Olza

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ