LA LIGA

Ο Γκριεζμάν τσακώθηκε με φιλάθλους της Ατλέτικοεν ώρα αγώνα

Ο Γκριεζμάν τσακώθηκε με φιλάθλους της Ατλέτικοεν ώρα αγώνα
AP PHOTO/FRANCISCO SECO

Ο Αντουάν Γκριεζμάν άφησε τον αγώνα με τη Βαλένθια κι άρχισε να τσακώνεται με φιλάθλους της Ατλέτικο στην κερκίδα, παρότι ήταν κάτοχος της μπάλας (video).

Οι σχέσεις του Αντουάν Γκριεζμάν με τους φίλους της Ατλέτικο Μαδρίτης βρίσκονται σε χείριστο σημείο. Ο επιθετικός των "ροχιμπλάνκος" θεωρείται "μαύρο πρόβατο" από αρκετούς οπαδούς, οι οποίοι πιστεύουν ότι έχει συμφωνήσει να συνεχίσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα το καλοκαίρι.

Όταν ο σύλλογος αγωνίζεται στο "Μετροπολιτάνο", ο 26χρονος Γάλλος αποδοκιμάζεται συχνά από το περασμένο φθινόπωρο, όταν με δηλώσεις του έδειξε τάσεις φυγής από την ομάδα. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε πρόταξε τα στήθη του και δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου ότι είναι μαζί με τους παίκτες του "μέχρι θανάτου", συμπληρώνοντας "όσο είναι στην ομάδα", με συνέπεια να αφήνει τα πάντα ανοιχτά για το καλοκαίρι.

Μερίδα του κόσμου συνέχισε να αποδοκιμάζει τον διεθνή ποδοσφαιριστή, που στην αναμέτρηση με τη Βαλένθια την Κυριακή, δεν άντεξε και απάντησε. Σε μία φάση στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων κι ενώ είχε την μπάλα, με τον διαιτητή να έχει διακόψει το παιχνίδι, ο Γκριεζμάν κάνει με το δάχτυλο μια χειρονομία σιωπής προς τους φιλάθλους και στη συνέχεια τινάζει το χέρι του με φανερή αγανάκτηση. Μάλιστα, το τηλεοπτικό πλάνο τον δείχνει να φωνάζει και να λέει κάτι.

Ο Σιμεόνε ρωτήθηκε για το περιστατικό από το "beIN SPORTS" και προσπάθησε να χαμηλώσει τους τόνους: "Η επικοινωνία μεταξύ ομάδας και φιλάθλων είναι εντυπωσιακή. Ο Γκριεζμάν πήρε πολύ καλές αποφάσεις καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα. Έκανε αυτό που έπρεπε να κάνει. Λογικά, αυτό που θέλουν οι φίλαθλοι είναι να νικήσουν και να πάνε σπίτι χαρούμενοι".

Photo credits: AP Photo/Francisco Seco

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ