LA LIGA

Ο Γκριεζμάν "ντύθηκε" Πάντιτς!

Ο Γκριεζμάν "ντύθηκε" Πάντιτς!

Ο Αντουάν Γκριεζμάν θύμισε Μίλινκο Πάντιτς καθώς η Ατλέτικο παίρνει τη νίκη με ανατροπή για δεύτερη φορά σε ματς πρωταθλήματος, στο οποίο έχανε μέχρι το 86'. Απίθανη σύμπτωση, με τα γκολ να σημειώνονται στα ίδια λεπτά. (videos)

Η Ατλέτικο έχανε από τη Θέλτα με 1-2, αλλά ο Καράσκο στο 86ο λεπτό και ο Γκριεζμάν στο 88ο έδωσαν τη νίκη στους "κολτσονέρος" με 3-2. Αυτή είναι η δεύτερη φορά - για το ισπανικό πρωτάθλημα - που η Ατλέτικο παίρνει νίκη με ανατροπή σε ματς, στο οποίο έχανε μέχρι το 86ο λεπτό.

Η πρώτη ήταν στις 27 Μάρτη 1997, στο "Βαγιέκας" για την 30ή αγωνιστική της σεζόν 1996-1997. Η Ράγιο είχε ανοίξει το σκορ με τον Κλίμοβιτς και οι "φρανχιρόχος" ήταν μια ανάσα από τη νίκη.

Ωστόσο, ο Ντανιέλ Προντάν ισοφάρισε σε 1-1 στο 86ο λεπτό (ίδιο λεπτό με τον Καράσκο) και ο πρώην μέσος του Πανιωνίου, Μίλινκο Πάντιτς, με εκτέλεση πέναλτι στο 88ο λεπτό (ίδιο λεπτό με τον Γκριεζμάν) έδωσε τη νίκη στους "κολτσονέρος" (1-2). Βασικός για την "Ατλέτι" σε εκείνο το ματς ήταν και ο νυν τεχνικός της, Ντιέγκο Σιμεόνε.

Δείτε τα highlights του ματς της Κυριακής:

Και τα highlights της αναμέτρησης του 1997:

Πηγή: Mr Chip

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ