LA LIGA

Ο Γκριεζμάν έδωσε τη λύση για την Ατλέτικο

Ο Γκριεζμάν έδωσε τη λύση για την Ατλέτικο

Η Λας Πάλμας προέβαλε σθεναρή αντίσταση στην Ατλέτικο Μαδρίτης στο "Vicente Calderon", ωστόσο οι "ροχιμπλάνκος" πήραν το τρίποντο στην πρεμιέρα χάρη σε τέρμα του Αντουάν Γκριεζμάν από το 16ο λεπτό της αναμέτρησης.

Μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας από ότι θα περίμενε κανείς, συνάντησε η Ατλέτικο Μαδρίτης στην πρεμιέρα του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στην Λας Πάλμας.

Οι νεοφώτιστοι στάθηκαν πολύ καλά στο "Vicente Calderon" και προβλημάτισαν σε κάμποσα σημεία του αγώνα τους "ροχιμπλάνκος". Η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε ευτύχησε να προηγηθεί νωρίς με τέρμα του Αντουάν Γκριεζμάν (16'), ωστόσο η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη.

Στην επανάληψη ο Σιμόν έστειλε με το κεφάλι την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Όμπλακ, χάνοντας την καλύτερη ευκαιρία του αγώνα για την Λας Πάλμας στο 58ο λεπτό. Ο Κόκε στο 89' με απευθείας εκτέλεση φάουλ σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της αντίπαλης εστίας και το ματς ολοκληρώθηκε με την Ατλέτικο να ζορίζεται αλλά να κατακτά το πρώτο της φετινό τρίποντο στο πρωτάθλημα.

ΑΤΛΕΤΙΚΟ: Όμπλακ, Χουανφράν, Γκοντίν, Χιμένες, Φιλίπε Λουίς, Κόκε, Όλιβερ Τόρες (65' Κορέα), Τιάγκο, Γκάμπι, Γκριεζμάν (81' Ραούλ Γκαρθία), Μαρτίνες (59' Φερνάντο Τόρες).

ΛΑΣ ΠΑΛΜΑΣ (5-4-1): Ραούλ, Σιμόν, Αϊτάμι, Αλκαράς, Μπίγκαθ, Ντάνι Καστελάνο (80' Ουίλιαν Χοσέ), Μέσα (64' Μόμο), Βιέρα, Ερνάν (63' Γκόμες), Χάβι Καστελάνο, Αραούχο.

La Liga 1η αγωνιστική

Παρασκευή (21/8)

Μάλαγα - Σεβίλλη 0-0

Σάββατο (22/8)

Εσπανιόλ - Χετάφε 1-0 (3' Σεβίγια)

Ντεπορτίβο - Σοθιεδάδ 0-0

Ατλέτικο Μαδρίτης - Λας Πάλμας 1-0 (16' Γκριεζμάν)

(23:30) Ράγιο Βαγιεκάνο - Βαλένθια

Κυριακή (23/8)

(19:30) Μπιλμπάο - Μπαρτσελόνα

(21:30) Σπόρτινγκ Χιχόν - Ρεάλ Μαδρίτης

(23:00) Λεβάντε - Θέλτα

(23:30) Μπέτις - Βιγιαρεάλ

Δευτέρα (24/8)

(21:30) Γρανάδα - Έιμπαρ

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ