LA LIGA

Ο Φιλ Νέβιλ στη Βαλένθια!

Ο Φιλ Νέβιλ στη Βαλένθια!

Ο Φιλ Νέβιλ θα είναι πλέον ο βοηθός του Νούνο Εσπίριτο στην τεχνική ηγεσία της Βαλένθια, όπως ανακοίνωσε επίσημα ο ισπανικός σύλλογος.

Ένα νέο βήμα στην προπονητική του καριέρα του ετοιμάζεται να κάνει ο Φιλ Νέβιλ ο οποίος μετά από την παρουσία του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχοντας το ρόλο βοηθού του Ντέιβιντ Μόγιες αλλά και του Ράιαν Γκιγκς, πλέον θα έχει αντίστοιχη ιδιότητα σε αυτόν της Βαλένθια.

Η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου ανακοίνωσε επίσημα πως ο 38χρονος Άγγλος τεχνικός θα είναι ο νέος άμεσος συνεργάτης του Νούνο Εσπίριτο, με τον προπονητή των "νυχτερίδων" να τον αποθεώνει μάλιστα με δηλώσεις του:

"Ο Φιλ Νέβιλ έχει μεγάλη εμπειρία στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο, αλλά πάνω από όλα έχει γνώση και αξίες που ταιριάζουν τέλεια με την ομάδα και το σύλλογό μας.

Ήταν πάντα ομαδικός παίκτης και η φιλοσοφία μας βασίζεται στην ομαδική δουλειά. Είμαστε -και θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε- ένα σύνολο. Είμαι πεπεισμένος ότι θα μας βοηθήσει πολύ".

Ο Φιλ Νέβιλ στη Βαλένθια!

Ο Νέβιλ θα πάρει τη θέση του Ίαν Κάθρο ο οποίος άφησε τη Βαλένθια για να πάρει θέση στο προπονητικό επιτελείο του Στιβ ΜακΚλάρεν στη Νιούκαστλ, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως είχε μία είδους σχέση με τη Βαλένθια και πριν συμφωνήσει.

Και αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης του ισπανικού συλλόγου, Πίτερ Λιμ, έχει ήδη αγοράσει το 50% της Σάλφορντ, με το άλλο 50% να το κατέχουν πλέον ο Φιλ Νέβιλ, τα αδέρφια Ράιαν και Γκάρι Γκιγκς, ο Πολ Σκόουλς και ο Νίκι Μπατ.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ