LA LIGA

Ο Αντρέ Γκόμες στέλνει δύο παίκτες της Μπάρτσα στη Βαλένθια

Ο Αντρέ Γκόμες στέλνει δύο παίκτες της Μπάρτσα στη Βαλένθια

Η συμφωνία της Μπαρτσελόνα με τη Βαλένθια για τη μετακίνηση του Αντρέ Γκόμες δεν θα φέρει μόνο χρήματα στα ταμεία των "Νυχτερίδων". Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα Sport η Μπαρτσελόνα δεσμεύεται να στείλει δύο παίκτες στο "Μεστάγια".

Η μετακίνηση του Αντρέ Γκόμες από τη Βαλένθια στη Μπαρτσελόνα πρόκειται να φέρει δύο παίκτες των "Μπλαουγκράνα" στο "Μεστάγια", σύμφωνα τη Sport. Το ρεπορτάζ της ισπανικής εφημερίδας αναφέρει ότι για τον Αντρέ Γκόμες η Μπαρτσελόνα συμφώνησε να δώσει 35.0000.0000 ευρώ και αλλά 20.000.000 μπόνους σε περίπτωση επίτευξης στόχων, καθώς και δύο παίκτες.

Ο πρώτος που αναμένεται να κάνει τη διαδρομή από το "Καμπ Νου" στο "Μεστάγια" είναι ο Μάρτιν Μοντόγια, που επέστρεψε μετά το δανεισμό του στη Μπέτις και δεν βρίσκεταιι στα πλάνα του Λουίς Ενρίκε. Ο Μάρτιν Μοντόγια ενδιαφέρει πολύ τις "νυχτερίδες" καθώς ψάχνουν δεξί μπακ, μετά τη μετακίνηση του Αντόνιο Μπαραγκάν στη Μίντλεσμπρο.

Ο Κρίστιαν Τέγιο συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να είναι ο δεύτερος που θα πάει στη Βαλένθια. Ο μεσοεπιθετικός των Καταλανών επέστρεψε μετά από δύο χρόνια (ήταν επίσης δανεικός) στην ομάδα αλλά δεν υπολογίζεται για τη νέα αγωνιστική σεζόν. Η περίπτωση του Τέγιο δεν είναι τόσο ξεκάθαρη καθώς τα ονόματα των Βερμάελεν και Μπράβο (με το Χιλιανό τερματοφύλακα πολύ δύσκολα να μη βρίσκεται και τη νέα χρονιά στους "Μπλάουγκρανα") έχουν επίσης γραφτεί.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ