LA LIGA

Ο αναβαθμισμένος ρόλος του Μιλοβάνοβιτς στη Λας Πάλμας

Ο αναβαθμισμένος ρόλος του Μιλοβάνοβιτς στη Λας Πάλμας
Μιλοβάνοβιτς ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αναμένεται ν' αναβαθμιστεί στη Λας Πάλμας, ενώ μέχρι τώρα υπηρετεί το σύλλογο από τη θέση του επικεφαλής του διεθνούς σκάουτινγκ.

Η Λας Πάλμας πραγματοποιεί φέτος δυσανάλογη πορεία σε σχέση με τα όνειρα του καλοκαιριού. Η ομάδα παλεύει για τη σωτηρία της, ενώ στόχος ήταν να γίνει φέτος μια υπέρβαση και να κινηθεί στις υψηλές θέσεις του ισπανικού πρωταθλήματος.

Τη νέα σεζόν η ομάδα του Πάκο Χέμεθ θα υποστεί ριζικές αλλαγές. Ο αθλητικός διευθυντής, Τόνι Κρουθ, αναμένεται να χάσει τη δύναμή του, να υποβαθμιστεί ο ρόλος του και άλλοι να μπουν μπροστά στο κομμάτι της οργάνωσης σε συνεργασία με τον προπονητή.

Ένας εξ αυτών, παρουσιάζεται να είναι ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς σύμφωνα με το "canarias7". Ο πρώην τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ εικάζεται ότι θ' αναβαθμιστεί, έχοντας πιο ενεργό ρόλο, ενώ μέχρι τώρα υπηρετεί το σύλλογο από τη θέση του επικεφαλής του διεθνούς σκάουτινγκ.

Αυτή είναι μια εξέλιξη που αφορά και την Ένωση, διότι το καλοκαίρι θα έχει πάρε - δώσε για τις υποθέσεις των Σέρχιο Αραούχο και Μάρκο Λιβάγια, δυο ποδοσφαιριστές που θέλει να διατηρήσει στο δυναμικό της.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ