LA LIGA

O Αμπιντάλ κριτικάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο

O Αμπιντάλ κριτικάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο

Οι δηλώσεις του Κριστιάνο Ρονάλντο εις βάρος συμπαικτών του στη Ρεάλ ξένισαν τον Ερίκ Αμπιντάλ, με τον πρώην άσο της Μπαρτσελόνα και του Ολυμπιακού να σχολιάζει αρνητικά τον Πορτογάλο και την ίδια ώρα να επαινεί τον Ζιντάν.

Η ατάκα του Κριστιάνο Ρονάλντο "εάν όλοι είχαν το επίπεδό μου θα ήμασταν πρώτοι" που βγήκε από τα χείλη του μετά την οδυνηρή ήττα από την Ατλέτικο προκάλεσε αλγεινές εντυπώσεις, με αρκετούς ανθρώπους του ποδοσφαίρου να κάνουν κριτική στον Πορτογάλο για τη στάση του.

Σε αυτή την κατηγορία ανήκει και ο Ερίκ Αμπιντάλ, με τον δις πρωταθλητή Ευρώπης με τη Μπαρτσελόνα να τονίζει με δηλώσεις του: "Μερικές φορές δεν λες αυτό που πιστεύεις στον Τύπο μετά το παιχνίδι".

Επιπλέον, ο Γάλλος πρώην άσος προέτρεψε τον CR7 να πάρει μαθήματα από τον Ζινεντίν Ζιντάν και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε εκείνος το άσχημο αποτέλεσμα απέναντι στη συμπολίτισσα.

O Αμπιντάλ κριτικάρει τον Κριστιάνο Ρονάλντο

"Όταν είπε πως τελείωσε το πρωτάθλημα, πήρε την πίεση από τους παίκτες του. Η ομιλία του στην αίθουσα συνεντεύξεων μετά την ήττα έκανε καλό στην ομάδα.

Πέρα από την ήττα το πρόβλημα είναι το χάσμα που υπάρχει με τη Μπαρτσελόνα. Ο Ζινταν είναι νικητής, θέλει να νικάει και αυτό είναι κάτι που θέλει να το διδάξει και στους παίκτες του.

Από μέσα του θα αισθάνεται πληγωμένος από τη φτωχή εμφάνιση των παικτών του στο ντέρμπι και τη συμπεριφορά τους στο γήπεδο".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ