LA LIGA

"Ντέρμπι" Μάρκο Σίλβα και Λάουντρουπ για Βαλένθια

"Ντέρμπι" Μάρκο Σίλβα και Λάουντρουπ για Βαλένθια
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ δεν μπορεί να προπονήσει τη Βαλένθια με τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Μάρκο Σίλβα, και τον Μίκαελ Λάουντρουπ να είναι τα φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "νυχτερίδων".

Ξανά στην προπονητική ατζέντα της Βαλένθια, ο Μάρκο Σίλβα. Μετά το "ναυάγιο" με τον πρώην τεχνικό της Βιγιαρεάλ, Μαρθελίνο Γκαρθία Τοράλ, (η Βιγιαρεάλ τον είχε εγγράψει στη ισπανική Λίγκα τον Ιούνιο, αρά ακόμη κι αν απολύθηκε λίγες ημέρες μετά δεν μπορεί να καθοδηγήσει τεχνικά κάποια ομάδα στην Ισπανία για την τρέχουσα σεζόν), ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού επανέρχεται ως φαβορί για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των "νυχτερίδων" μαζί με τον Μίκαελ Λάουντρουπ.

Ο Δανός δεν έχει υπογράψει ακόμη στην Αλ-Ραγιάν του Κατάρ κι αυτό γιατί περιμένει την πιθανότητα επιστροφής του στο ισπανικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με την "El Desmarque", ο Πορτογάλος είναι ο "πιο άγνωστος" αλλά και ίσως και ο "πιο δυνατός" υποψήφιος για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Βαλένθια.

Το σίγουρο είναι ότι το σίριαλ δεν θα έχει πολλά επεισόδια ακόμη, μιας και η ισπανική ομάδα θα πρέπει να αποφασίσει σύντομα για τον επόμενο προπονητή της. Πάντως στην αναμέτρηση της Κυριακής με την Ατλέτικο, στο "Μεστάγια", προπονητής θα είναι ο Σαλβαδόρ Γκονθάλεθ "Βόρο".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ