LA LIGA

Νικηφόρο σερί από πέρσι η Βαλένθια

Νικηφόρο σερί από πέρσι η Βαλένθια
© EPA

Με τη νίκη της η Βαλένθια, στον αγώνα με τη Γρανάδα το βράδυ της Κυριακής (21/2), επέκτεινε το νικηφόρο της σερί, σε οποιαδήποτε διοργάνωση, στους τρεις αγώνες, κάτι που έχει να κάνει από τη σεζόν 2014-15. (ΒΙΝΤΕΟ)

Η φετινή σεζόν για τη Βαλένθια ξεκίνησε άσχημα, με τους παίκτες να μην αποδίδουν τα αναμενόμενα, μη μπορώντας να κερδίσουν ούτε ομάδες πολύ χαμηλότερης δυναμικότητας. Η αλλαγή προπονητή δεν βοήθησε, καθώς οι "νυχτερίδες" υπό τις οδηγίες του Γκάρι Νέβιλ δεν κατάφεραν να κάνουν νίκη στο πρωτάθλημα για 10 σερί αγώνες.

Η κακή κατάσταση στην οποία βρισκόταν η Βαλένθια φάνηκε και από το γεγονός πως η μόνη φορά που δεν κατέγραψε ήττα για παραπάνω από δυο αγώνες, ήταν στις αναμετρήσεις με τη Ράγιο Βαγιεκάνο (2-2) και τη Ντεπορτίβο λα Κορούνια (1-1) για το πρωτάθλημα, ενώ ανάμεσα σε αυτούς τους δυο αγώνες είχε αναδειχθεί ισόπαλη με 1-1 με τη Λας Πάλμας για το Copa del Rey.

Τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως τα πράγματα βελτιώνονται στις τάξεις της Βαλένθια, καθώς μετά την ισοπαλία με 1-1 για το Copa del Rey με τη Μπαρτσελόνα στις 10/2, μετρά τρεις σερί νίκες, δυο για το πρωτάθλημα και μια για το Europa League. Συγκεκριμένα, έχει κερδίσει την Εσπανιόλ και τη Γρανάδα με το ίδιο σκορ (2-1), ενώ φιλοδώρησε με έξι γκολ (6-0) τη Ραπίντ Βιέννης.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν 2014-15, η Βαλένθια είχε δυο νικηφόρα σερί τεσσάρων αγώνων, το πρώτο μεταξύ 29/8 και 25/9 με αντιπάλους τη Μάλαγα, τη Χετάφε, την Κόρδοβα (3-0 και οι τρεις) και την Εσπανιόλ (3-1). Το δεύτερο σερί ήταν μεταξύ 8/2 και 1/3 με αντιπάλους την Εσπανιόλ, την Κόρδοβα (2-1 το σκορ των δυο αγώνων), τη Χετάφε (1-0) και τη Ρεάλ Σοθιεδάδ (2-0).

Γρανάδα - Βαλέθια 1-2

Βαλένθια - Εσπανιόλ 2-1

Βαλένθια - Ραπίντ Βιέννης 6-0

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ