LA LIGA

Νέο σοκ για Ρόσι και επτά μήνες εκτός

Νέο σοκ για Ρόσι και επτά μήνες εκτός

Η Θέλτα επιβεβαίωσε ότι ο Τζουζέπε Ρόσι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού και θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους επτά μήνες. Ο τέταρτος σοβαρός τραυματισμός του Ιταλού φορ, ο πρώτος στο "καλό" του γόνατο. (video)

Δεν έχει τέλος το μαρτύριο των τραυματισμών για τον Τζουζέπε Ρόσι. Ο 30χρονος Ιταλός επιθετικός τραυματίστηκε στην εντός έδρας αναμέτρηση της Θέλτα με την Έιμπαρ (0-2) και η ομάδα του Βίγκο ανακοίνωσε ότι υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού.

Αυτό σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για τους επόμενους επτά μήνες. Χάνει, δηλαδή, το υπόλοιπο της τρέχουσας σεζόν, την προετοιμασία για την επόμενη και κομμάτι αυτής.

Αυτός είναι ο τέταρτος σοβαρός τραυματισμός στην καριέρα του Τζουζέπε Ρόσι, αλλά ο πρώτος στο "καλό" του γόνατο, καθώς οι τρεις προηγούμενοι ήταν στο δεξί του πόδι.

Ο πρώτος ήταν στο "Santiago Bernabéu", στις 26 Οκτώβρη του 2011, κατά την εκτός έδρας αναμέτρηση της Βιγιαρεάλ με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο δεύτερος τον Απρίλη του 2012 σε προπόνηση κι ενώ ευρίσκετο στο τελευταίο στάδιο της αποθεραπείας του κι ο τρίτος το 2014, όταν ήταν στη Φιορεντίνα.

Όπως ομολόγησε κι ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείου της Θέλτα, Χουάν Χοσέ Γκαρθία Κότα, ο Ρόσι βρίσκεται σε κακή ψυχολογική κατάσταση και δεν μπορεί να πιστέψει την ατυχία που τον βρήκε. Την τρέχουσα σεζόν της La Liga φόρεσε για 18 φορές τη φανέλα της Θέλτα και πέτυχε τέσσερα γκολ.

Photo credits: Twitter Celta

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ