LA LIGA

"Μποτία αντί για Μουσάκιο θέλει η Βιγιαρεάλ"

ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (KLODIAN LATO / Eurokinissi Sports)
ΦΙΕΣΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ 44ου ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ (KLODIAN LATO / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η "AS" αποκαλύπτει ότι η Βιγιαρεάλ έχει αρχίσει ήδη τις συζητήσεις με την πλευρά του Αλμπέρτο Μποτία, ώστε ο Ισπανός του Ολυμπιακού να συνεργαστεί ξανά με τον Φραν Εσκριμπά.

Η δεύτερη καλύτερη άμυνα της Primera Division, Βιγιαρεάλ, ετοιμάζεται να χάσει τον κορυφαίο στόπερ της και αναζητά αντικαταστάτες.

Μία λύση που έρχεται στο προσκήνιο σύμφωνα με την ιστοσελίδα της " AS" είναι ο Αλμπέρτο Μποτία, ο οποίος μπορεί να μην επανασυνδεθεί εν τέλει με τον Φραν Εσκριμπά στον Ολυμπιακό, αλλά να το πράξει στην Ισπανία!

Οι δυο τους συνεργάστηκαν στην Έλτσε προ ετών (2013-2014) και ο Ισπανός προπονητής έχει καλή άποψη για τον συμπατριώτη του. Με δεδομένο ότι ο Ντανιέλε Μπονέρα θα αποχωρήσει ως ελεύθερος και ο Ματέο Μουσάκιο πιθανότατα να καταλήξει στη Μίλαν με μεταγραφή, θα δημιουργηθεί κενό στα στόπερ του "κίτρινου υποβρυχίου".

"Γι' αυτό εργάζονται ήδη και το όνομα που εμφανίστηκε σήμερα ήταν αυτό του Αλμπέρτο Μποτία. Ο στόπερ από τη Μουθία αποτελεί μία από τις επιλογές για την ενίσχυση και ο παίκτης με τον οποίο μιλούν τις τελευταίες ημέρες", αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ.

Το κείμενο αναφέρει ότι μετά από τρία χρόνια στον Ολυμπιακό, ο 28χρονος αμυντικός "είναι αποφασισμένος να επιστρέψει στο ισπανικό ποδόσφαιρο".

"Ο Μποτία είναι ήδη ένας αμυντικός με αποδεδειγμένη εμπειρία, τόσο στο πρωτάθλη,α που πάντοτε είναι σημαντικό για το 'υποβρύχιο', όσο και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Γι' αυτόν τον λόγο καλύπτει τις ανάγκες που θα υπάρξουν στον σύλλογο με την απουσία ενός παίκτη του επιπέδου του Μουσάκιο, που οδηγεί σε ενισχύσεις".

Το ρεπορτάζ καταλήγει κάνοντας λόγο για "επαφές που έχουν αρχίσει ήδη με το περιβάλλον του παίκτη" και στα υπέρ της ολοκλήρωσης μιας τέτοιας υπόθεσης σταχυολογούνται η επιθυμία του να επιστρέψει στην πατρίδα του, το γεγονός ότι έχει μόλις έναν χρόνο συμβόλαιο και το ότι βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα του Ολυμπιακού.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η μοναδική ομάδα της Primera Division που φέρεται να ενδιαφέρεται για τον παίκτη, αφού το ίδιο ισχύει με Εσπανιόλ και Ρεάλ Σοθιεδάδ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ