LA LIGA

Μπιν Αλ-Τανί: "Προτιμώ να παραμείνει ο Μίτσελ"

Malaga's coach Michel Gonzalez looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Malaga at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez)
Malaga's coach Michel Gonzalez looks on prior of the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Malaga at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Saturday, Oct. 21, 2017. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Αμπντουλάχ Μπιν Αλ-Τανί στηρίζει τον Μίτσελ για τον πάγκο της Μάλαγα, ειδικά μετά τη νίκη των Ανδαλουσιάνων απέναντι στην Θέλτα.

Ο Μίτσελ παραμένει στην θέση του στον πάγκο της Μάλαγα μετά τη νίκη-θρίλερ απέναντι στη Θέλτα με 2-1, την πρώτη φετινή για τους Ανδαλουσιάνους στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας, Αμπντουλάχ Μπιν Αλ-Τανί, στηρίζει τον Ισπανό τεχνικό, ο οποίος βρισκόταν σε πολύ δύσκολη θέση, εντούτοις φαίνεται πως προσωρινά τουλάχιστον κρατάει την θέση του.

Ο Αλ-Τανί αποκάλυψε πως του προτάθηκαν διάφορα ονόματα για την αντικατάσταση του Μίτσελ, ωστόσο ο ίδιος στηρίζει τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού

"Πολλοί θέλουν να τον απολύσω, αλλά δεν καταλαβαίνω το λόγο, καθώς ο προπονητής δεν είναι ο μόνος υπεύθυνος για τα αποτελέσματα. Προτάθηκαν πολλά ονόματα προπονητών, αλλά εγώ προτιμώ να παραμείνει ο Μίτσελ. Πήραμε ένα παιχνίδι και η κατάσταση θα καλυτερέψει", ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας της ομάδας.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ