LA LIGA

Μπερίσο ο αντί-Σαμπαόλι

ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟ - ΘΕΛΤΑ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA  (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΓΙΟΥΡΟΠΑ ΛΙΓΚ / ΠΑΟ - ΘΕΛΤΑ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - CELTA (ICONPRESS/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ) ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ICON

Ο τεχνικός διευθυντής της Σεβίλλης, Όσκαρ Άριας, έχει συνάντηση στη Μαδρίτη με τον Εδουάρδο Μπερίσο ώστε ο "Τότο" να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των "νερβιονένσες" για την επόμενη σεζόν.

Στη Νερβιόν της Σεβίλλης προσπαθούν να μάθουν να ζουν χωρίς τον Χόρχε Σαμπαόλι. Την Παρασκευή (26/5) οι "ροχιμπλάνκος" ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αργεντινής (AFA) για την αποδέσμευση του "Δον Σάμπα", προκειμένου να αναλάβει αυτός ομοσπονδιακός τεχνικός της "αλμπισελέστε".

Έχουν μάθει να ζουν εδώ και (λίγο) καιρό και χωρίς τον Μόντσι. Ο νέος τεχνικός διευθυντής των Ανδαλουσιάνων, Όσκαρ Άριας, έχει συνάντηση με τον Εδουάρδο Μπερίσο ώστε ο Αργεντινός να καθοδηγήσει τεχνικά την ομάδα για την επόμενη σεζόν.

Από τη στιγμή που ανακοίνωσε ότι δεν θα ανανεώσει τη συνεργασία του με τη Θέλτα - παρά την εξαιρετική του δουλειά στο Βίγκο - ο "Τότο" ήταν το φαβορί για την αντικατάσταση του συμπατριώτη του. Η συνάντηση στην ισπανική πρωτεύουσα γίνεται προκειμένου να διευθετηθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες και ο Αργεντινός να κατηφορίσει από τη Γαλικία στην Ανδαλουσία.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ