LA LIGA

Μπερίσο: "Δεν θέλω να με χρησιμοποιούν ως θύμα"

Sevilla's head coach Eduardo Berizzo gestures to his players during the Champions League group E soccer match between Spartak Moscow and Sevilla at the Otkrytiye Arena in Moscow, Russia, Tuesday, Oct. 17,2017.(AP Photo/Pavel Govolkin)
Sevilla's head coach Eduardo Berizzo gestures to his players during the Champions League group E soccer match between Spartak Moscow and Sevilla at the Otkrytiye Arena in Moscow, Russia, Tuesday, Oct. 17,2017.(AP Photo/Pavel Govolkin) AP

Ο τεχνικός της Σεβίλλης, Εδουάρδο Μπερίσο, υποστήριξε ότι δεν θέλει να τον χρησιμοποιούν ως θύμα δεδομένης της περιπέτειας υγείας (καρκίνος του προστάτη) που περνά.

Μπορεί η Σεβίλλη να φιλοξενείται από τη Βιγιαρεάλ (26/11, 19:30) για την 13η αγωνιστική της La Liga, αλλά όλοι στη Νερβιόν παραμένουν συγκλονισμένοι από την περιπέτεια υγείας ( διαγνώσθηκε με καρκίνο του προστάτη) που περνά ο Αργεντινός τεχνικός των "ροχιμπλάνκος", Εδουάρδο Μπερίσο.

Ο "Τότο" ευχαρίστησε όσους του συμπαρίστανται και ζήτησε να μην τον χρησιμοποιούν ως θύμα μιας τέτοιας κατάστασης. Δεν διευκρίνισε το διάστημα απουσίας του από τους πάγκους και παρέπεμψε σε ανακοινώσεις την εβδομάδα που έρχεται .

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους έδειξαν την αγάπη τους για εμένα. Ανθρώπους που γνωρίζω, αλλά και που δεν γνωρίζω προσωπικά. Τη Σεβίλλη, τον πρόεδρό της, τους παίκτες, τους συνεργάτες μου.

Χάρη σε αυτά τα μηνύματα έχω την ενέργεια να είμαι σύντομα έτοιμος. Θα προσπαθήσω να επιστρέψω το συντομότερο δυνατό και να βοηθήσω στον αγωνιστικό χώρο τους παίκτες μου.

Δεν θέλω να είμαι το κέντρο της προσοχής για κανέναν λόγο. Πόσο μάλλον γι' αυτόν το λόγο. Θα κάνω ο,τι πουν οι γιατροί. Την Κυριακή θα είμαι στο ματς, όπως σε όλα τα ματς, και την εβδομάδα που έρχεται θα επικεντρωθώ στη λύση του ζητήματος.

Δεν μου αρέσει να μιλούν για εμένα, ούτε να με χρησιμοποιούν ως θύμα σε μια τέτοια κατάσταση. Υπάρχουν ζητήματα, τα οποία πρέπει να λύσω ιδιωτικά. Πρέπει να αποφασίσω ήρεμα. Την εβδομάδα που έρχεται θα λυθούν όλα. Μας περιμένουν σημαντικά ματς ", υποστήριξε ο "Τότο".

Photo credits: AP Photo/Pavel Govolkin

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ