LA LIGA

Μπεμπέ: "Παίζω σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο"

Μπεμπέ: "Παίζω σαν τον Κριστιάνο Ρονάλντο"

Σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ισπανικό μέσο ενημέρωσης o Μπεμπέ δήλωσε πως ο τρόπος που παίζει μοιάζει με του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μπεμπέ μίλησε στην ισπανική As και έκανε μια δήλωση που μας εξέπληξε. Μεταξύ άλλων είπε πως ο τρόπος που παίζει μοιάζει με του Πορτογάλου σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Κριστιάνο Ρονάλντο.

Συγκεκριμένα είπε: "Τα είδωλά μου; Ο Ντρογμπά και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο τρόπος που παίζω μοιάζει με του Κριστιάνο Ρονάλντο, τρέχουμε και σουτάρουμε με τον ίδιο τρόπο. Είναι σίγουρα από τους αγαπημένους μου".

Στην συνέχεια και με αφορμή τον θαυμασμό του στον "CR7", ρωτήθηκε για το πέρασμά του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, προερχόμενος από τη Βιτόρια Γκιμαράες: "Ήταν έκπληξη για μένα. Ξαφνικά μου ανακοίνωσαν ότι υπογράφω συμβόλαιο διάρκειας 5 ετών με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι το όνειρο κάθε παιδιού, έπαιζα με τους καλύτερους στον κόσμο. Δεν έμεινα για πολύ εκεί αλλά διασκέδασα για όσο κράτησε".

Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται με τα χρώματα της Ράγιο Βαγεκάνο στην Ισπανία, με την οποία έχει δέκα εμφανίσεις και έχει σκοράρει ένα τέρμα.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ