LA LIGA

Μουντάρι α λα Σάρι: Σεξιστική απάντηση σε γυναίκα δημοσιογράφο

Μουντάρι α λα Σάρι: Σεξιστική απάντηση σε γυναίκα δημοσιογράφο

Ο Σάλεϊ Μουντάρι επιφύλασσε σεξιστική απάντηση σε γυναίκα δημοσιογράφο όταν ρωτήθηκε για την κακή πορεία της Ντεπορτίβο, θυμίζοντας το αντίστοιχο περιστατικό με τον τεχνικό της Νάπολι, Μαουρίτσιο Σάρι. (video)

Στις 12 Μαρτίου Ιταλίδα δημοσιογράφος έφερε σε δύσκολη θέση τον Μαουρίτσιο Σάρι με ερώτησή της μετά από την εκτός έδρας ισοπαλία της Νάπολι στην έδρα της Ίντερ κι ο Ιταλός τεχνικός απάντησε με σεξιστικό τρόπο.

Στα βήματα του προπονητή των "παρτενοπέι" βάδισε κι ο Γκανέζος μέσος της Ντεπορτίβο, Σάλεϊ Μουντάρι, όταν ρωτήθηκε για την πενιχρή βαθμολογική συγκομιδή των Γαλιθιάνων (20 βαθμούς σε 29 αγωνιστικές με αποτέλεσμα να βρίσκεται στην 19η θέση και στο -7 από την παραμονή).

"Δεν σου απαντώ άσχημα, γιατί είσαι γυναίκα κι έχω παιδεία. Τα παιδιά, οι γυναίκες και οι ηλικιωμένοι με μαλακώνουν. Εάν είσαι άντρας, ξέρω πώς να μιλήσω. Φέρομαι με σεβασμό στις γυναίκες", υποστήριξε ο Μουντάρι. Ο Μαουρίτσιο Σάρι ζήτησε συγγνώμη για την απάντησή του. Μένει να φανεί, εάν θα πράξει ομοίως κι ο Μουντάρι.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ