LA LIGA

Μοντέλα: Δεν αλλάζω το πλάνο παιχνιδιού μου

Μοντέλα: Δεν αλλάζω το πλάνο παιχνιδιού μου
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Ο Βιντσέντζο Μοντέλα ξεκαθάρισε πως δεν σκοπεύει να αλλάξει το πλάνο παιχνιδιού της Σεβίλλης παρά την βαριά εντός έδρας ήττα με 5-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο προπονητής της Σεβίλλης, Βιντσέντζο Μοντέλα, ισχυρίστηκε πως δεν είναι διατεθειμένος να αλλάξει την προσέγγιση του, παρά την χθεσινή εντός έδρας συντριβή με 5-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ήταν το τρίτο παιχνίδι που η Σεβίλλη δέχεται πέντε τέρματα στη δίμηνη παρουσία του στον πάγκο των Ανδαλουσιάνων. Στις 3 Φεβρουαρίου είχε ηττηθεί με 5-1 στην έδρα της Έιμπαρ ενώ στις 6 Ιανουαρίου είχε χάσει με 5-3 από την Μπέτις.

"Δεν πρόκειται να αλλάξω ούτε εγώ ούτε η ομάδα μου", δήλωσε o Ιταλός τεχνικός. "Πρέπει να αρχίζουμε να σκοράρουμε με μεγαλύτερη συχνότητα και να περιορίσουμε τα αμυντικά λάθη μας. Κάναμε δώρο στην Ατλέτικο 2-3 καθαρές ευκαιρίες, εξαιτίας των λαθών μας".

"Κατά τη διάρκεια του αγώνα χάσαμε την αυτοπεποίθησή μας. Σκύψαμε το κεφάλι μετά από το δεύτερο τέρμα που δεχτήκαμε".

"Τα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα ήταν τα καλύτερα που έχουμε κάνει από τη μέρα που ήρθα εδώ, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε με αποτέλεσμα να ακολουθήσει μία καταστροφική βραδιά", κατέληξε ο Μοντέλα.

Photo credits: AP Photo/Luca Bruno

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ