LA LIGA

Μόγες: "Δεν παίξαμε καλά"

Μόγες: "Δεν παίξαμε καλά"
INTIME SPORTS

Ο Ντέιβιντς Μόγες δεν έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών της Ρεάλ Σοσιεδάδ και επισήμανε ότι θα πρέπει να βελτιωθούν, παρά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Θα περίμενε κανείς ότι το 3-0 της Ρεάλ Σοσιεδάδ επί του Παναθηναϊκού θα άφηνε ικανοποιημένο τον Ντέιβιντ Μόγες, όμως κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη του φιλικού παιχνιδιού, ο Άγγλος προπονητής τόνισε ότι δεν έμεινε ευχαριστημένος.

"Υπήρξαν πολλά πράγματα που δεν μου άρεσαν, αλλά καταφέραμε να σκοράρουμε τρία γκολ. Δεν νομίζω ότι παίξαμε ένα καλό παιχνίδι, πρέπει να εξασκηθούμε περισσότερο στο Ανοέτα και αυτό το σκοπό έχει η προετοιμασία. Είμαι χαρούμενος για τη νίκη, αλλά περίμενα καλύτερη εμφάνιση" τόνισε ο Μόγες, εκφράζοντας τους προβληματισμούς του.

Κατόπιν, αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του πέτυχε 2 γκολ σε 8 φιλικά στην προετοιμασία και εναντίον του Παναθηναϊκού σκόραρε 3 φορές σε 6 λεπτά!

"Ήταν ένα μεγάλο πρόβλημα στην προετοιμασία, είχαμε την κατοχή της μπάλας σε μεγάλα διαστήματα αλλά δεν την αξιοποιούσαμε. Σήμερα το κάναμε. Ελπίζω ότι η συνεργασία των Ζόνατας, Μπρούμα και Βέλα θα μας βοηθήσει" ανέφερε ο Μόγες.

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ