LA LIGA

Μίτσελ: "Κερδίζουν οι ομάδες που παίζουν καλά"

Μίτσελ: "Κερδίζουν οι ομάδες που παίζουν καλά"

Ο Μίτσελ παρουσιάστηκε από τη Μάλαγα, ως ο νέος τεχνικός της, και στις πρώτες του δηλώσεις υποστήριξε ότι η βαθμολογική θέση (15η) δεν είναι αυτή που αρμόζει στους "αλμπιθελέστες".

Μετά από 26 αγωνιστικές στη La Liga η Μάλαγα έχει συγκεντρώσει 26 βαθμούς και βρίσκεται στην 15η θέση - σε σύνολο 20 ομάδων - της κατάταξης. Η παραμονή στην πρώτη ισπανική κατηγορία δεν είναι ακόμη εξασφαλισμένη και αυτό θα κληθεί να κάνει ο νέος τεχνικός της ομάδας, Μίτσελ.

Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού παρουσιάστηκε από τη διοίκηση των "αλμπιθελέστες" και ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή σε πρώτη μοίρα μπαίνουν τα αποτελέσματα.

"Από τη Δευτέρα που ξεκινήσαμε να μιλάμε, ήξερα ότι σήμερα θα ήμουν προπονητής της Μάλαγα. Η βαθμολογική κατάσταση δεν είναι αυτή που αρμόζει στην ομάδα. Ούτε στους παίκτες της.

Έχω τη φιλοσοφία μου, αλλά ξέρω ότι πρέπει να προσαρμοστώ και στην ομάδα. Νομίζω ότι θα ταιριάξουμε. Ζω το ποδόσφαιρο με μεγάλη ένταση. Ξέρω ότι για να φθάσουμε εκεί που θέλουμε, πρέπει να πάρουμε αποτελέσματα. Κερδίζουν οι ομάδες που παίζουν καλά.

Δεν υπάρχει κάτι, το οποίο πρέπει να ζητήσω από τους φιλάθλους μας. Είναι πάντα στο πλευρό της ομάδας, ακόμη και στα χειρότερα διαστήματα. Και θα το δείξουν το Σάββατο".

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ