LA LIGA

Μέσι: "Χρόνο με το χρόνο ο Κριστιάνο ξεπερνά τον εαυτό του"

Barcelona's Lionel Messi, center right, escapes Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, center right, escapes Real Madrid's Cristiano Ronaldo during the Spanish La Liga soccer match between FC Barcelona and Real Madrid at the Camp Nou in Barcelona, Spain, Saturday, Dec. 3, 2016. (AP Photo/Manu Fernandez) AP

Ο Λιονέλ Μέσι έπλεξε γι' άλλη μια φορά το εγκώμιο του Κριστιάνο Ρονάλντο υποστηρίζοντας ότι χρόνο με το χρόνο ο Πορτογάλος ξεπερνά τον εαυτό του, γι' αυτό και είναι ένας από τους καλύτερους του κόσμου.

Στον Τύπο απέδωσε την (υποτιθέμενη) κόντρα που έχει με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Λιονέλ Μέσι. Ο Αργεντινός μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Πορτογάλο σε συνέντευξη που παραχώρησε στο "ESPN", επανέλαβε ότι θέλει να παραμείνει στην Μπαρτσελόνα και ανήγαγε τη δουλειά σε πιο σημαντικό παράγοντα από το ταλέντο.

"Ο καθένας προσπαθεί να κάνει το καλύτερο δυνατό και να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Τίποτα περισσότερο. Δεν δίνω σημασία σε ο,τι λένε οι απέξω. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης, έχει πολλές ικανότητες και χρόνο με το χρόνο ξεπερνά τον εαυτό του. Γι' αυτό είναι ένας από τους καλύτερους του κόσμου", υποστήριξε ο Λιονέλ Μέσι πριν στη συνέχεια μιλήσει για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Μπαρτσελόνα: "Πάντα το ήθελα. Θα ήθελα να τελειώσω την καριέρα μου στην Μπαρτσελόνα. Θα δούμε"

Το ταλέντο του: "Ο Θεός μου έδωσε το ταλέντο, αλλά από εκεί και μετά αυτό που κάνει τη διαφορά είναι η δουλειά. Εάν δεν δουλέψεις, δεν μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου. Η δουλειά είναι πιο σημαντική από το ταλέντο"

Την εθνική Αργεντινής: "Ήμασταν κοντά σε τίτλο τρεις φορές, αλλά τον χάσαμε στις λεπτομέρειες. Στα σημεία-"κλειδιά" δεν είχαμε την τύχη μαζί μας. Χάσαμε έναν τελικό στην παράταση κι άλλους δύο στα πέναλτι. Είναι σκληρό να χάνεις έτσι. Δεν είναι εύκολο να σηκωθείς ξανά, αλλά το κάναμε".

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

TAGS LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ